tak sie robi futra..

Jeżeli znalazłeś coś w Internecie i chcesz się podzielić odkryciem z innymi, możesz zrobić to w tym miejscu.

tak sie robi futra..

Postprzez FiDo » niedziela, 14 maja 2006, 11:17

UWAGA, PRZEZNACZONE TYLKO DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH

cala prawda o robieniu futer..
jestem w szoku :shock:

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/spanish.php
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Didi » niedziela, 14 maja 2006, 12:53

nie wiem co jest ale nie chce sie strona zaladowac
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Morland » niedziela, 14 maja 2006, 12:59

Może to jest tak drastyczne, że serwer padł? :>
Morland
Weteran

Postprzez FiDo » niedziela, 14 maja 2006, 13:29

no coz, chyba rzeczywiscie padl. sprobujcie pozniej
FiDo
Arcymistrz

Postprzez _Sandman_ » niedziela, 14 maja 2006, 14:08

nie wiem czy to ten sam, ale widziałem kiedyś jak zwierzęta były żywcem obdzierane ze skóry. Niektóre próbowano oszołomić nakimś kijem po głowie, mimo to wiele zwierząt było w pełni świadomości. Jeśli to ten sam to naprawde dla ludzi o mocnych nerwach !!!!
_Sandman_
Coś tam napisał

Postprzez FiDo » niedziela, 14 maja 2006, 14:25

0wn4g3 napisał(a):FiDo wiem o jakie materiały chodzi. Dziwi mnie tylko to, że martwisz się losem zwierzątek, zamiast przejąć się losem cywili w Czeczeni, czy np ponad miliona ludzi wymordowanych w makabryczny sposób w Rwandzie...
Poza tym nie jestem pewien czy to nie jest złamanie regulaminu -
Niedozwolone jest umieszczanie w postach treści, materiałów niezgodnych z zasadami etycznymi oraz panującym prawem.

Zamieszczenie odnośnika do treści drastycznych IMO jest naruszeniem etyki, ponieważ nie każdy życzy sobie oglądać takie rzeczy. Komentarz "uwaga drastyczne", "tylko dla ludzi o mocnych nerwach" itd, nic nie zmienia.
Nie chodzi tu o moją wrażliwośc, bo gorsze rzeczy widywałem, tylko o fakt, że na forum TKK nie zaglądają tylko i wyłącznie ludzie pełnoletni, i ja np nie życzyłbym sobie, aby mój syn, przeglądając jakiekolwiek forum publiczne natykał się na takie materiały.
Tyle z mojej strony.

niestety zadnego filmu o cywilach w Czeczeni nie mam pod reka. po tym co napislaem nie mozesz wnioskowac czym przejmuje sie bardziej, wiec blagam, nie wysnuwaj zbyt dalekich wnioskow po jednym zalozonym przeze mnie tematcie. czy to czeczenscy cywile, czy norki - ludzie moim zdaniem powinni wiedziec jak sprawy na swiecie sie maja. orientujesz sie moze, ktory artykul mowi o zakazie publikacji w internecie tego typu tresci? (bo kurde, ja tez nie jestem pewien) jezeli dopuszczasz swojego syna do internetu jest narazony na takie tresci, chyba jestes tego swiadomy. ba, moze sobie ogladac o wiele gorsze filmy jezeli tylko bedzie chcial. jezeli Twoj syn jest nastolatkiem, nie wierze zeby nie widzial na przyklad filmu z ikarku, kiedy to Bogu ducha winnemu Amerykanowi odrabuja leb. fakt, moglem mu troche ulatwic sprawe. a najbardziej by mnie ucieszyl fakt, gdyby po obejrzeniu tego filmu jakis milosnik futerek zmienil punkt widzenia.
jezeli administrator uzna, ze film jest niezgodny z regulaminem - niech usunie. urazy kryl nie bede.

Sandman, tak to ten

PS. nie jestem milosnikiem drastycznych filmow i irytuje mnie, gdy ktos mi je wysyla. ale jest kilka materialow, prawd, ktore mogly by WLASCIWIE uksztaltowac poglady czlowieka.
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Mafi » niedziela, 14 maja 2006, 14:51

[center]***[/center]
Chciałabym obejrzeć ten filmik... ma go ktoś, gdzieś, "inaczej"?

jeżeli film ten będzie niezgodny z zasadami forum to mod, ew. admin się tym zajmie więc...
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez FiDo » niedziela, 14 maja 2006, 15:00

spoko 0wn4g3, wyraziles swoje zdanie, a ja swoje. Ty nie przekonales mnie, ja nie przekonalem Ciebie. moze jestem mlody i glupi, moze kiedys sam bede tepil i wysmiewal sie z obroncow praw zwierzat tak jak Twoj kolega.

Mafi, to jest jedyne zrodlo jakie znam
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » niedziela, 14 maja 2006, 15:57

sorry, zle napisalem. bede wysmiewal tak jak Twoj kolega takie filmiki (to napisales) i tepil (po swojemu).
ok, on usypia gazem. gdzies indziej usypiaja gazem. ale nie sadze zeby mial pewnosc, ze cala sytuacja zostala tak zainscenizowana. moze gdzies robi sie to inaczej? ja tez pewnosci nie mam. Ty masz? reaguje na to co widze. widocznie dobrzy z nich manipulatorzy.
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Mafi » niedziela, 14 maja 2006, 16:01

Ooooo jesooooooooo... ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Chciałam obejrzeć i mam ;( ;( ;( ;( ;( ;(

:shock: :shock: :shock: masssakraaa... [smilie=weep.gif] [smilie=weep.gif] ;( ;( ;( ;( ;(

nie dotrwałam do końca...
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez _Sandman_ » niedziela, 14 maja 2006, 16:05

Mafi napisał(a):Ooooo jesooooooooo... ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Chciałam obejrzeć i mam ;( ;( ;( ;( ;( ;(

:shock: :shock: :shock: masssakraaa... [smilie=weep.gif] [smilie=weep.gif] ;( ;( ;( ;( ;(

nie dotrwałam do końca...

Niedziwie się jak pierwszy raz to widziałem to też nie obejrzałem do końca.
_Sandman_
Coś tam napisał

Postprzez Flo » niedziela, 14 maja 2006, 16:08

kielbase, schab tez sie tak robi a jakos jadacie
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Następna strona

Powrót do :: linki