Program targów TUR-GASTRO-HOTEL Kołobrzeg 1-3 lutego 2006

Czyli mini informator kulturalny w zasięgu jednego kliknięcia. Jeżeli masz informację o imprezach które odbywają się w naszym mieście, podziel się nimi tutaj.

Program targów TUR-GASTRO-HOTEL Kołobrzeg 1-3 lutego 2006

Postprzez report5 » czwartek, 19 sty 2006, 20:34

Program targów TUR-GASTRO-HOTEL Kołobrzeg 1-3 lutego 2006

Hala MILENIUM , ul. Łopuskiego 38 ,

środa – czwartek - piątek w godz. 10.00 –17.00
Wstęp i katalog dla zaproszonych gości – bezpłatne!




ŚRODA 1 lutego 2006 „Zobacz co dla Ciebie mamy”

Dzień kontaktów biznesowych - SZKOLENIA , PREZENTACJE , PRELEKCJE

10.00 – uroczyste otwarcie targów

11.00 – Konferencja prasowa

10.30 – 12.00 - konkurs Barmańska Gala TUR-GASTRO-HOTEL w kategorii flair tending

12.30 – Sposoby obróbki termicznej łososia – prowadzenie Marek Widomski na bazie produktów MARINE HARVEST

13.00 – Dotacje unijne dla sektora mikro, małych i średnich przedsiębiorstw – prezentowane przez Zrzeszenie Kupców i Przedsiębiorców z Koszalina

14.00 – Pokazy barmańskie w wykonaniu Barmana, Mistrza Polski 2003 Damiana Sobczaka w kategorii flair

15.00 – Wędzenie dla profesjonalistów i amatorów sztuki kulinarnej przy zastosowaniu wędzarki Chef’s Smokehouse – szkolenie i prezentacja produktu

16.00 – ogłoszenie wyników konkursu barmańskiego


CZWARTEK 2 lutego 2006 „Pokaż swoje mistrzostwo”

Dzień konkursów dla profesjonalistów - KONKURSY , POKAZY , DEGUSTACJE dla restauratorów i hotelarzy

10.15 – konkursu "na żywo" - Kulinarna Gala TUR-GASTRO-HOTEL - Kulinarne Centrum Targowe
11.00 – konkurs "Prezentacja Jednego Talerza" - Kulinarne Centrum Targowe

11.00 – 15.00 – WINO W GATRONOMII – kurs Wrocławskiej Szkoły Sommelierów
12.00, 13.30, 15.00 – Pokazy baristy Mistrza Polski Baristów 2005 Marcina Rusnarczyka Mini warsztaty sztuki parzenia kawy
13.00 – ogłoszenie wyników i wręczenie nagród laureatom „Prezentacji Jednego Talerza”
16.30 – ogłoszenie wyników i wręczenie nagród laureatom "Kulinarnej Gali TUR-GASTRO-HOTEL"



PIĄTEK 3 lutego 2006 „Młodzież – nasi następcy”

Dzień konkursów dla szkół gastronomiczno-hotelarskich

10.00 – konkurs "Aranżacja Stołu Okolicznościowego"

10.30, 12.00 – Pokazy baristy Mistrza Polski Baristów 2005 Marcina Rusnarczyka Mini warsztaty sztuki parzenia kawy

11.00 – konkurs "Prezentacja Jednego Talerza" w kategorii szkoły - Kulinarne Centrum Targowe
11.00 – losowanie nagród w konkursie dla odwiedzających targi – Sponsor konkursu firma GASTROMER

11.15 – 15.15 – WINO W GATRONOMII – kurs Wrocławskiej Szkoły Sommelierów

13.00 – ogłoszenie wyników konkursu "Prezentacja Jednego Talerza" w kategorii szkoły
13.30 – ogłoszenie wyników i wręczanie nagród laureatom konkursu "Aranżacja Stołu Okolicznościowego"
17.00 – zakończenie targów

Ponadto podczas targów:

Ø Systemy utrzymania czystości i higieny

Ø Dofinansowania z funduszy UE
report5
 

Powrót do :: co, gdzie, kiedy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron