Zgodnie z zapowiedzią startujemy z nowym działem na naszym forum. Poniżej krótki niby regulamin który mam nadzieję przybliży wszystkim moje intencje.
W tym dziale założyć temat może każdy użytkownik forum. Odpowiedzi na wątki są zablokowane. Czyli nie prowadzimy tutaj dyskusji. Spowoduje to, że wątki będą się układać zgodnie z datami wysłania, a dzięki braku możliwości odpowiadania ta kolejność nie będzie się zmieniać. To jest miejsce na krótkie notki informacyjne. Posty powinny zawierać tylko najważniejsze fakty dotyczące danej imprezy, podane w sposób przejrzysty i zwięzły. Proszę podawać tylko sprawdzone informacje. Jeżeli ktoś nie jest użytkownikiem forum i nie chce się rejestrować może wysłać treść informacji mailem na mój adres.
To chyba wszystko co teraz przychodzi mi do głowy. Zobaczymy czy dział się przyjmie i jak będzie funkcjonował. Jeżeli trzeba będzie zmian to zostaną one przeprowadzone „w locie”.
Dyskusję na temat tego działu prowadzimy

... mała prośba odnoście wydarzeń cyklicznych (np. DKF) ...należy pisać dokładnie.. czyli data godzina itp.. chodzi o to żeby informacja była czytelna także dla tych którzy nie wiedzą nic o danym cyklu... A temat posta formatować np tak "COŚ TAM - 12.10.2005"