Poszukuje osób, które zajmują się tworzeniem stron www (grafika, skrypty itp.). Chcę stworzyć małą ekipę, z którą będę mógł realizować wspólne jak i indywidualne projekty. Przedział wiekowy 18-25, choć mogą być wyjątki jeżeli ktoś naprawde jest dobry(w przypadku osób starszych niż 25 więc zapewne z większym doświadczeniem-jeżeli ktoś ma taką chęć). Zależy mi głównie na młodym zespole lecz złożonym z osób, które podchodzą do współpracy nie jak do zabawy i nie wycofają się po paru miesiącach tylko będą dążyć do celu.
Wymagam:
-doświadczenie w danej specjalizacji,osoby po studiach lub studiujące. Osoby, które traktują to jako hobby także mile widziane, jednak muszą mnie przekonać że coś potrafią(początkującym osobom z góry podziękuje

-poważnego podejścia do współpracy
-terminowość (nie odpowiadać, "zrobie jutro, za tydzień")
-kreatywność (zwroty "nie chce mi sie myśleć" niemile widziane

Oferuję:
-miły, koleżeński klimat- ekipa zostanie tak wybrana, by była zgrana jak najlepiej
-szansa szybszego rozwoju- praca w grupie jako zespół przynosi więcej korzyści niż działanie w pojedynkę
-w przypadku ruszenia strony, a co za tym idzie zarabiania pieniędzy dzielimy się uczciwie lub zrzekamy się pieniędzy by włożyć je na dalszy rozwój (więcej reklam itp. )
Dodatkowo nawiążę współprace z osobami, które chcą wykonywać projekty na zlecenie, gwarantowane są wtedy stałe zlecenia, za ustaloną stawkę. Warunkiem jest wykonanie 1 projektu na stronę, która obecnie będzie w danej chwili robiona, jeżeli projekt spełni swoje zadanie, dana osoba otrzymywać będzie stałe płatne zlecenia.
Mile widziane osoby, które mają/miały styczność z marketingiem internetowym, promocje reklamy itp.
Najważniejszym wymogiem jest to, by wszystkie osoby było z Kołobrzegu lub okolic, by można normalnie sie spotykać.
Zgłaszać się można w temacie lub na PW