[SPRZEDAM] Skaner Mustek; Drukarka HP

Właśnie, jak w tytule. To jest miejsce gdzie możesz powiedzieć wszystkim co masz do sprzedania, lub co chcesz kupić czy zamienić.

[SPRZEDAM] Skaner Mustek; Drukarka HP

Postprzez Meeta » piątek, 26 sie 2005, 21:57

Skaner Mustek BearPaw 1200

Nie znalazłem na necie oficjalnej strony ze specyfikacjami, ale na allegro mozna znalezc takie informacje:

Element światłoczuły CCD

Głębia koloru 48 bit

Interfejs USB

Maks. rozdzielczość Interpolowa 19200x19200

Obsługiwane systemy operacyjne
• Windows 98
• Windows ME
• Windows 2000
• Windows XP

Obszar zastosowań
• biurowy
• domowy

Optyczna rozdzielczość skanowania 600x1200 dpi

Pionowy wymiar obszaru skanowania 297 mm

Poziomy wymiar obszaru skanowania 216 mm

Przyciski szybkiego dostępu Tak

Typ skanera
• jednoprzebiegowy
• kolorowy
• płaski

Zewnętrzna głębia skanowania 24 bit

Od siebie dodam, ze jest w bardzo dobrym stanie, nigdy mu nic nie bylo i jest w 100% sprawny :) zawsze mozna go zobaczyc na zywo i w akcji:)

Drukarka Hp DeskJet 940c

Pojemnik z czarnym tuszem byl regenerowany i dziala ale nie wiem dlaczego duze teksty drukuje idealnie, a male sa rozmyte :/ moze ktos wie o co chodzi, ale kartridz kolorowy trzeba kupic, bo sie zepsul;) stery sa oryginalne do wszystkich windowsow, a drukara poza pojemnikami jest w stanie idealnym i nigdy jej nic nie bylo :)

Moja cena i wasze propozycje wylacznie na PW wiec nie pytac tutaj :)

Najchetniej sprzedam oba sprzety jako zestaw, ale opcja sprzedazy osobno tez istnieje, wiec pisac z cena i sie zobaczy co dalej ;)

P.S.
Do skanera i drukarki mam jeszcze plytki ktore byly dolaczone i jakies tam programiki, a z checia dorzuce programy uzyteczne przy obsludze :)

nikt sie nie skusi?? ;)

Dodam, ze cena ktora by mnie satysfakcjonowała ( za zestaw) to cos w okolicach 160 zlotych, a moze sie potargujemy ;)
Meeta
Twardziel

Gadu-Gadu: 0

Powrót do :: sprzedam, kupię, zamienię