ewe napisał(a):JA też jestem zafascynowany postacią Piłsudskiego podobnie jak wielu tych co składało kwiaty pod jego pomnikiem 3 maja. I trzeba być taką postawą zafascynowanym ,bo jest to wzór patrioty . Choć pomysł tzw. zamachu stanu nie był wcale jego pomysłem ale tych którzy go później za to krytykowali . Powiem więcej , to nie 3 maja powinien być swiętem nar. ale ta data ,data zamachu ,chyba12 maja
ewe napisał(a):JA też jestem zafascynowany postacią Piłsudskiego podobnie jak wielu tych co składało kwiaty pod jego pomnikiem 3 maja. I trzeba być taką postawą zafascynowanym ,bo jest to wzór patrioty .
ewe napisał(a):Jaki z niego socjalista ? To były inne czasy . To co ,że był w PPS ,ale najważniejsze było dla niego tworzenie Niepodległego Państwa Polskiego .Zresztą tworzenie organizacji o charakterrze militarnym było przyczyną rozpadu PPS .
ewe napisał(a):JA też jestem zafascynowany postacią Piłsudskiego podobnie jak wielu tych co składało kwiaty pod jego pomnikiem 3 maja. I trzeba być taką postawą zafascynowanym ,bo jest to wzór patrioty . Choć pomysł tzw. zamachu stanu nie był wcale jego pomysłem ale tych którzy go później za to krytykowali . Powiem więcej , to nie 3 maja powinien być swiętem nar. ale ta data ,data zamachu ,chyba12 maja
Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości