Colinare napisał(a):Jaki OT? Jesteśmy cały czas w temacie wyborów. Niektóre dygresje są potrzebne i sztuka w tym by nie tracić głównego wątku. Ja nie tracę. Zwracam tylko uwagę, że mój zablokowany temat nie był agitacją, tylko informacją. Agitacją był post polaka dopiera. I doskonale wiem, że powyższy link agitacją nie był, ale skoro uważasz, że gadanie o partii to agitacja... Zauważ jednak, że jest przyzwolenie na inną agitację - tematy nie za partiami, ale PRZECIW, zwłaszcza przeciw PiSowi. Bo Platforma zaczęła kampanię by razem z lewicą odsunąć PiS od władzy. Co z tego, że PiS wygra wybory skoro wściekła PO (oj, znów przegrane wybory, Tusk out) zawiążę koalicję z LiDem (bardzo możliwe), żeby odsunąć Kaczyńskich od władzy. Bo powiedzmy sobie szczerze, osiągnąć więcej niż 230 (p)osłów będzie trudno. Podobnie z resztą PO. I jakaś koalicja musi być... a nasza inicjatywa wedle słów posła Zawiszy, że prawicowi wyborcy nie są skazani na PiS. (No, teraz OT nie zarzucisz, jestem w temacie)
Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość