w jidysz nie mówią
tacy z nich Żydzi jak ze mnie Jennifer Lopez

WZT napisał(a):Foreigner napisał(a):No jak Romek przeciez wszystkie rzady III RP wypelnione sa zydami i ukladami zydo-masonskimi. Nie wiedziales"Jedyne sluszne radio i tv" tak glosi
zapomniales dodac jeszcze czerwonych:
czerwoni zydo masoni-tak brzmi podobno nazwa grupy trzymajaca wladze:P![]()
![]()
![]()

jeepi_srs napisał(a):jak patrze poraz kolejny na ten film to narasta we mnie zlosc i jak jezdze codziennie samochodem to widzac na pasach "mohera" dodaje gazu i podspiewuje Big Cyca
kgg0000 napisał(a):...i chyba właśnie to że geje tak obnoszą się z tym , wkurza mnie najbardziej.
ale może nie jestem tolerancyjny
ewe napisał(a):też się z tym zgadzam ."Powiem tak, niech każdy kocha się z kim, czym chce ale niech nie przekonuje na siłe kogoś, że to coś jest normalne albo nie. A sytuacja jest taka, że normalnym związkiem jak na razie przynajmniej, jest związek heteroseksualny i żadna działalność zwolenników homiki.pl tego nie zmieni. Nie mam nic do homoseksualistów jednak drażni mnie epatowanie na siłę ich symboli i stylu życia, powinni oni mieć prawa jak inni obywatele ale nie dochodźmy do skrajności ,że mniej jak 1% obywateli mówi nam ,że ich zachowania są normalne
Po przebadaniu niemal 15.000 osób w wieku od 14 do 69 lat, okazało się 4,1 procent mężczyzn i 3,1 procent kobiet określiło się jako homo- lub biseksualnych.
Wyniki ankiety - to jedno. Ich analiza - drugie. Wiadomo przecież, że pytani o cechy własnej osoby niekoniecznie mówimy prawdę. Dlatego też, w ankiecie znajdowało się dodatkowe pytanie kontrolne. Ci, którzy odpowiedzieli, że są heteroseksualni zapytani zostali, czy czują pociąg erotyczny do osób tej samej płci. I proszę - 9,4 procent mężczyzn i aż 19,5 procent kobiet odpowiedziało - tak!
Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości