McCool napisał(a):Dobra, to są sukcesy, ale o ile pamiętam Górny Śląsk miewał też porażki inwestycyjne, spowodowane głównie kiepską infrastrukturą (niestety o jaki koncern chodziło, nie pamiętam), bynajmniej inwestorzy wybrali naszych południowych sąsiadów - Czechów.
Slayer napisał(a):Hmm wiem o co Ci chodzi, to byl jakis koncern samochodowy bodaj... Ale tez zapomnialem ktory.

McCool napisał(a):A czemu miałby nie wypalić? Toż to tylko albo AŻ zmiany administracyjne. Wywalą parę tabliczek z nazwą miejscowości, stworzą jedną radę, jeden ratusz, jednego prezydenta, co raczej opłaci się wszystkim miejscowościom. To tak w uproszczeniu
McCool napisał(a):A czemu miałby nie wypalić? Toż to tylko albo AŻ zmiany administracyjne. Wywalą parę tabliczek z nazwą miejscowości, stworzą jedną radę, jeden ratusz, jednego prezydenta, co raczej opłaci się wszystkim miejscowościom. To tak w uproszczeniuSlayer napisał(a):Hmm wiem o co Ci chodzi, to byl jakis koncern samochodowy bodaj... Ale tez zapomnialem ktory.
PS. Niby google prawdę Ci powie, ale tym razem znaleźć nie mogłem o tej inwestycji
McCool napisał(a):A czemu miałby nie wypalić? Toż to tylko albo AŻ zmiany administracyjne. Wywalą parę tabliczek z nazwą miejscowości, stworzą jedną radę, jeden ratusz, jednego prezydenta, co raczej opłaci się wszystkim miejscowościom. To tak w uproszczeniu

Bonhart napisał(a):QB napisał(a):silesia a nie mozna po polsku??
to wymysl...
nazwa jest ladna...
Słyszysz Silesia i juz sobie wyobrazasz jak tam musi byc pozytywnie.. słońce, kobiety.. inny kraj. Prawie jak Szuflandia.Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości