Nowe wybory

To jest kawałek forum dla ludzi którzy mają coś do powiedzenia na tematy polityczne, społeczne czy gospodarcze. Masz ciekawe poglądy, chcesz się podzielić swoimi przemyśleniami, skomentować wydarzenia z kraju lub świata, proszę bardzo...

Postprzez Colinare » wtorek, 11 wrz 2007, 14:30

Jaki OT? Jesteśmy cały czas w temacie wyborów. Niektóre dygresje są potrzebne i sztuka w tym by nie tracić głównego wątku. Ja nie tracę. Zwracam tylko uwagę, że mój zablokowany temat nie był agitacją, tylko informacją. Agitacją był post polaka dopiera. I doskonale wiem, że powyższy link agitacją nie był, ale skoro uważasz, że gadanie o partii to agitacja... Zauważ jednak, że jest przyzwolenie na inną agitację - tematy nie za partiami, ale PRZECIW, zwłaszcza przeciw PiSowi. Bo Platforma zaczęła kampanię by razem z lewicą odsunąć PiS od władzy. Co z tego, że PiS wygra wybory skoro wściekła PO (oj, znów przegrane wybory, Tusk out) zawiążę koalicję z LiDem (bardzo możliwe), żeby odsunąć Kaczyńskich od władzy. Bo powiedzmy sobie szczerze, osiągnąć więcej niż 230 (p)osłów będzie trudno. Podobnie z resztą PO. I jakaś koalicja musi być... a nasza inicjatywa wedle słów posła Zawiszy, że prawicowi wyborcy nie są skazani na PiS. (No, teraz OT nie zarzucisz, jestem w temacie)
Colinare
Dyskutant

Postprzez j0shu4 » wtorek, 11 wrz 2007, 14:34

Colinare napisał(a):Jaki OT? Jesteśmy cały czas w temacie wyborów. Niektóre dygresje są potrzebne i sztuka w tym by nie tracić głównego wątku. Ja nie tracę. Zwracam tylko uwagę, że mój zablokowany temat nie był agitacją, tylko informacją. Agitacją był post polaka dopiera. I doskonale wiem, że powyższy link agitacją nie był, ale skoro uważasz, że gadanie o partii to agitacja... Zauważ jednak, że jest przyzwolenie na inną agitację - tematy nie za partiami, ale PRZECIW, zwłaszcza przeciw PiSowi. Bo Platforma zaczęła kampanię by razem z lewicą odsunąć PiS od władzy. Co z tego, że PiS wygra wybory skoro wściekła PO (oj, znów przegrane wybory, Tusk out) zawiążę koalicję z LiDem (bardzo możliwe), żeby odsunąć Kaczyńskich od władzy. Bo powiedzmy sobie szczerze, osiągnąć więcej niż 230 (p)osłów będzie trudno. Podobnie z resztą PO. I jakaś koalicja musi być... a nasza inicjatywa wedle słów posła Zawiszy, że prawicowi wyborcy nie są skazani na PiS. (No, teraz OT nie zarzucisz, jestem w temacie)

gdybys najpierw pomyslal a pozniej dostal piany
wpadlbys na to ze skrot "OT" odnosil sie do mojego postu
mam w zwyczaju oznaczas swoje posty nie na temat literami OT
j0shu4
Moderator

Postprzez Colinare » wtorek, 11 wrz 2007, 14:39

Sorry, nie wiedziałem. Dzięki za info.
Dla informacji: piany nie dostałem.
Znikam, wpadnę tu później.
Colinare
Dyskutant

Postprzez Colinare » wtorek, 11 wrz 2007, 16:31

Aha! Czyli można dawać tylko linki np. do Onetu czy WP. Trzeba było tak od razu. Będę się stosował.

http://wiadomosci.onet.pl/1603468,11,1, ... ,item.html
Colinare
Dyskutant

Poprzednia strona

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze