EKG napisał(a):Jak można zdegradować Jaruzelskiego, przecież on był kapralem? .......... a nie sorry, kapralem był Hitler. Taka jakaś zbierzność.![]()
![]()

EKG napisał(a):A jeśli chodzi o błędy w pisowni, to zauważyłem, że jest, to podstawowy argument wszystkich "mądrych" jak nie mają innych argumentów. Nabijasz posty, jak jesteś za lub przeciw, to napisz ............... proszę. Poczytałbym coś mądrego.
Cóż za celna riposta.
To, co napisałem było może i głupie, ale miało trochę sprowokować dalszą dyskusję w tym temacie. Jak widać nie wszyscy, to zrozumieli.
Nic niektórym pozostają wpisy w dziale sportowym lub w rodzaju: acha, no, OBY (ostatni-Kotwica). Gratuluję i z powodów oczywistych rezygnuję z dalszej dyskusji z tobą, zwłaszcza w tym temacie.
Ponieważ posty będą ignorowane, uniknę twoich przemyslanych rozważań i sloganów
EKG napisał(a)::lol:![]()
![]()
Cóż za celna riposta.
![]()
To, co napisałem było może i głupie, ale miało trochę sprowokować dalszą dyskusję w tym temacie. Jak widać nie wszyscy, to zrozumieli.
![]()
![]()
Nic niektórym pozostają wpisy w dziale sportowym lub w rodzaju: acha, no, OBY (ostatni-Kotwica). Gratuluję i z powodów oczywistych rezygnuję z dalszej dyskusji z tobą, zwłaszcza w tym temacie.
Ponieważ posty będą ignorowane, uniknę twoich przemyslanych rozważań i sloganów
![]()
![]()
![]()
Wracając do tematu Jaruzelski może i jest starym, schorowanym człowiekiem ale dzięki niemu wielu innych schorowanych zamykano w więzieniach, opluwano, torturowano, łączyło się , to z tragedią wielu rodzin. I nie mówimy, tu o wywlekaniu na mróz, tylko o pozbawieniu "honorów" człowieka bez honoru i zmniejszenia mu uposażenia wypłacanego przez państwo, co zresztą ma znaczenie i tak symboliczne, bo mając takie możliwośći, ten "schorowany" już dawno zgromadził majątek, który wystarcza jemu i jego dzieciom.
A co ja niby mam udowadniać? Połowa postów zamieszczonych na tym i innych forach, to jedynie opinie i wyrażane własne poglądów. Z którymi możesz lub nie musisz (do wyboru) się zgadzać. Dopuszcza się też (niektórych na to stać) posiadanie innego zdania niż ja , ty i inni.
Zresztą przeczytaj poprzednie posty, napisałem "zaczepnego" posta bo po przeczytaniu poprzedników temat jak dla mnie się wyczerpał. Dlatego napisałem, że pobudzić tych za i tych przeciw do dalszej dyskusji bo jak dla mnie była ciekawa.

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości