Film o Wszechpolakach-nazistach wywołał szok.

To jest kawałek forum dla ludzi którzy mają coś do powiedzenia na tematy polityczne, społeczne czy gospodarcze. Masz ciekawe poglądy, chcesz się podzielić swoimi przemyśleniami, skomentować wydarzenia z kraju lub świata, proszę bardzo...

Postprzez K@sia » wtorek, 5 gru 2006, 22:46

Młodzież Wszechpolska?! a bleeee!! jak dla mnie to jakieś świry...mają nieracjonalne poglądy i spojrzenie na świat...wszystkich miałabym ochotę [beeep] ..że też .takie menty też muszą chodzić po świecie i zanieczyszczać środowisko normalnej społeczności?!....
Miałam okazję poznać jednego Wszechpolaka...swoim zachowaniem potwierdził wszsytko co w tym artykule pisali.....dobra rada dla wszystkich...spotkasz na swojej zyciowej drodze takiego typa...wiej!! :twisted:
K@sia
Ważniak

Postprzez Arkadiusz K » środa, 6 gru 2006, 12:40

WZT napisał(a):nie tak ostro i pamietaj nie oceniaj organizacji po jednej osobie....

W 100% zgoda. Problem w tym, że to nie pierwsze takie zachwoania MW.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez K@sia » środa, 6 gru 2006, 21:13

Arkadiusz K napisał(a):
WZT napisał(a):nie tak ostro i pamietaj nie oceniaj organizacji po jednej osobie....

Może według was to zbyt ostry osąd ...ale ja tak wcale nie uważam....dla mnie pewne gesty (czyli charakterystyczne unoszenie dłoni) mówią duzo o ludziach i ich poglądach....czasem jeden taki gest przesadza o tym że nie chce utrzymywać z kimś kontaktów....mi nie odpowiada używanie na ulicach Hitlerowskich gestów...a wam....?
ja nikomu nie narzucam mojej opinii..każdy ma prawo do własnego zdania..moje jest takie...
K@sia
Ważniak

Postprzez kulA » środa, 6 gru 2006, 22:15

K@sia napisał(a):
Arkadiusz K napisał(a):

Może według was to zbyt ostry osąd ...ale ja tak wcale nie uważam....dla mnie pewne gesty (czyli charakterystyczne unoszenie dłoni) mówią duzo o ludziach i ich poglądach....czasem jeden taki gest przesadza o tym że nie chce utrzymywać z kimś kontaktów....mi nie odpowiada używanie na ulicach Hitlerowskich gestów...a wam....?
ja nikomu nie narzucam mojej opinii..każdy ma prawo do własnego zdania..moje jest takie...

alez nikt nie neguje twojego stosunku do tej konkretnej osoby, ja mialbym taki sam, chodzi o stosunek do calej organizacji na podstawie jednej osoby, wiesz samoobrone moze tez nazwiemy partia faszystowska bo Mateusz Piskorski ktory byl wspolpracownikiem samego wodza L. byl kiedys waznym dzialaczem neonazistowskiej i neopoganskiej organizacji Odala
kulA
Rycerz forum

Postprzez K@sia » środa, 6 gru 2006, 22:46

hmmmm :? ...... kulA może i masz rację, że na podstawie jednej osoby nie powinnam oceniać całej grupy MW...
ale pamiętaj kto z kim przystaje.... :twisted:
K@sia
Ważniak

Postprzez Syriusz » środa, 13 gru 2006, 11:01

K@sia napisał(a):
Arkadiusz K napisał(a):

To nie chodzi tylko o to czy to się komuś podoba, problem jest taki, że propagowanie w Polsce faszyzmu jest prawnie zabronione. O to tu chodzi.
Syriusz
Mistrz klawiatury

Poprzednia strona

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze