12.06.05r.

FiDo napisał(a):MarcinR napisał(a):3podobnie..tylko z prawej..
dlaczego?:)
MarcinR napisał(a):FiDo napisał(a):MarcinR napisał(a):3podobnie..tylko z prawej..
to tylko moja opinia ja z tej fotki zrobil bym panoramiczny kadr ... fajne odczucie na widok plazy na dole ... ale dziwnie to wyszlo wiec bym to wyciol..i zeby zachowac takie rowne proporcje to statek bym umiescil w samym centrum tego zdjecia ..![]()
glupoty pisze wiem ..
NataliaW napisał(a):MarcinR, nie zgodze się......kadry centralne, są zbyt monotonne-i nie pasują w każdej sytuacji.....w tych akurat to przesuniecie jest ok-przynajmniej wg.mnie. Szczególnie, ze np.w zdjęcu tej pani-z tyłu widać fajnie młodego chłopaka....
FiDo napisał(a):MarcinR napisał(a):FiDo napisał(a):MarcinR napisał(a):3podobnie..tylko z prawej..
to tylko moja opinia ja z tej fotki zrobil bym panoramiczny kadr ... fajne odczucie na widok plazy na dole ... ale dziwnie to wyszlo wiec bym to wyciol..i zeby zachowac takie rowne proporcje to statek bym umiescil w samym centrum tego zdjecia ..![]()
glupoty pisze wiem ..
glupoty? nie.. kazdy inaczej odczuwa kompozycje.. ale powiedzialbym, ze fotka jest skomponowana poprawne. a co do panoramowania, pisalem Ci juz, ze w fotografii, filmie, grafice to scene sie dopasowuje do formatu, nie format do scenysprobuj wywolac odbitki w fotolabie w formacie pan
Powrót do :: inne dziedziny sztuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości