MarcinR__gAleria....

Malujesz, rysujesz, a może piszesz wiersze? To jest kawałek forum właśnie dla Ciebie - zaprezentuj się. W tym dziale piszemy o wszystkich innych dziedzinach sztuki. O teatrze, malarstwie, poezji, grafice komputerowej, rzeźbie i wszystkich innych sprawach które dotyczą twórczości człowieka i które da się nazwać sztuką.

Postprzez MarcinR » czwartek, 17 lis 2005, 21:28

to jest tylko projekt kiepsiej jakosci , bezpolskiej czcionki i do poprawek
MarcinR

Postprzez MarcinR » czwartek, 17 lis 2005, 21:30

nieche mi sie wklejac wiekszego
MarcinR

Postprzez FiDo » czwartek, 17 lis 2005, 21:35

dodam jeszcze, ze niepotrzebnie stosujesz trzy czcionki.. zostan przy dwoch. jedna naglowkowa - ta ktora jest teraz moze byc. a druga kontrastujaca z nia dla reszty tekstu. moze to byc czcionka szeryfowa (z tymi lukami na konczynach)
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » czwartek, 17 lis 2005, 21:40

w sumie racja.. jezeli to maja byc fotograficzne zapiski z zycia studenckiego, to nie pisz o formalnych sprawach, jak ekonomia itp. chyba, ze ekonomia picia :)
FiDo
Arcymistrz

Postprzez MarcinR » czwartek, 17 lis 2005, 21:43

FiDo napisał(a):w sumie racja.. jezeli to maja byc fotograficzne zapiski z zycia studenckiego, to nie pisz o formalnych sprawach, jak ekonomia itp. chyba, ze ekonomia picia :)

w sumie wszystko co mi powiedzieliscie oprocz trzymania sie kolorow loga juz zostala zrobione i poprawione .
co do napisow to taki zostana tylko lekko zamglone i w polskka czcionka a
ciekawiej bedzie w srodku ,
:] okladka jak okladka byle nie przesadzona byla i tyle moge sie mylic oczywiscie
co :) jutro wkleje ide spac bo mam dosc
MarcinR

Postprzez MarcinR » czwartek, 17 lis 2005, 21:48

:lol: wzt wiem wiem
z gory dzieki fido i wzt
MarcinR

Postprzez MarcinR » czwartek, 17 lis 2005, 21:56

juz od biegajac od projektu najbardziej mi sie podoba pomysl :) :roll: jestem z siebie dumny :lol:
MarcinR

Postprzez MarcinR » czwartek, 17 lis 2005, 22:00

beda tam sporo ilosci fotografi całosc na fotograficznym papierze wydana w stylu ksiazki.
opisy do fotografii
ciekwostki szkolne .
:lol: a co do imprezowanai to sie mylisz :lol:
MarcinR

Postprzez MarcinR » czwartek, 17 lis 2005, 22:10

tu masz przykladowe fotki mojego autorstwa ktore moga tam byc ..
Obrazek
Obrazek
Obrazek
MarcinR

Postprzez MarcinR » czwartek, 17 lis 2005, 22:21

WZT napisał(a):hm.... co do zdjec to 1 odpada- bo osoba sie zaslania jesli sie zaslania to nieche byc widoczna na zdjeciu jesli niechce byc widoczna na zdjeciu to sie niezle wkur[beeeeep] jesli bedzie w ksiazce....
Co do reszty zdjec to tez sie ludzi zapytaj czy chca byc na zdjeciach wydanych-wiesz ochrona wizerunku i danych osobowych.....
Acha istaraj sie aby KAZDE zdjecie bylo pdopisane jakos przez Ciebie bo ja czegos takiego nie dopilnowalem i mnie [beeeeeeep] wydymaly-tzn. pod moimi zdjeciami podpisal sie ktos inny w szkolnym wydawnictwie....

grupa wyrazila zgooode
a kto mi podbierze fotke pozna moj gniew
i sile 39 cm w bicuu
MarcinR

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: inne dziedziny sztuki