-> r00t is a DJ <- hehe...

Ten dział dotyczy muzyki i wszystkich spraw z nią związanych. Jeżeli lubisz słuchać, grać, komponować czy rozmawiać o muzyce - pisz tutaj.

Postprzez r00t » środa, 5 paź 2005, 19:28

HO!HO! napisał(a):
dziadek napisał(a):no ....- a jak z prawami autorskimi wykorzystanych utworów????

A to ciekawe. :)

nie wykorzystałem ich komercyjnie... tylko promocyjnie... nie są dostępne w całości tylko we fragmentach... więc ja nie widzę problemu...

w sieci jest masa serwisów udostępniająca podobne wypociny DJów np. http://www.e-umc.com/?id=sety
Ostatnio edytowano środa, 5 paź 2005, 19:38 przez r00t, łącznie edytowano 1 raz
r00t
Administrator

Postprzez r00t » środa, 5 paź 2005, 19:30

Joey napisał(a):taaa .. master tempo i po sprawie ...

nie używam master tempa...
r00t
Administrator

Postprzez HO!HO! » środa, 5 paź 2005, 19:48

r00t napisał(a):
nie wykorzystałem ich komercyjnie... tylko promocyjnie... nie są dostępne w całości tylko we fragmentach... więc ja nie widzę problemu...

I tu się nie zgodzę :)
HO!HO!

Postprzez r00t » środa, 5 paź 2005, 19:53

..tu to znaczy gdzie ?
r00t
Administrator

Postprzez HO!HO! » środa, 5 paź 2005, 19:59

r00t napisał(a):..tu to znaczy gdzie ?

Uważam, ze nastąpiło naruszenie praw autorskich i z powyższym tłumaczeniem się nie zgadzam, jeśli oczywiście można.

Nic Ci oczywiście nie zarzucam, ale lubię sobie czasem poteoretyzować. Tym bardziej, że jesteś, jak widzę na tym forum krzewicielem (i bardzo słusznie) ochrony praw autorskich. Jeśli masz ochotę na małe rozważania w tym zakresie to zapraszam, jeśli nie to już nic nie mówię.
HO!HO!

Postprzez r00t » środa, 5 paź 2005, 20:05

..no cóż, nie twierdze ze wiem wszystko... ale zanim tutaj to zamieściłem orientowałem się tu i tam... jak coś to proszę o wyjaśnienie na PW żeby nie robić OT.. bo to temat o muzyce...
r00t
Administrator

Postprzez Joey » środa, 5 paź 2005, 20:32

r00t napisał(a):
Joey napisał(a):taaa .. master tempo i po sprawie ...

nie używam master tempa...

utrudniasz sobie życie ..

ps. co z tą tracklistą do Afterhouers ?
Joey

Postprzez r00t » czwartek, 6 paź 2005, 10:40

Ponieważ jestem człowiekiem który w niektórych sprawach lubi dmuchać na zmimne, od teraz pliki z setami nie są dostępne publicznie... Jak to się mówi... "members only" :)

a oto przyczyna... wczoraj pogoglowałem i się trochę zdziwiłem :)

http://nfodb.net/get_43835_Chris.Divine ... ted-(13-03)-LINE-2005_music_midi_wav_free_album.html

(całość trzeba skopiowac do przeglądarki)

dla niewtajemiczonych dodam że mój set został wydany przez grupę na tak zwanej scenie MP3... hehz
r00t
Administrator

Postprzez r00t » czwartek, 6 paź 2005, 12:00

...to znaczy że trzeba się ze mną kontaktować ... prywatnie... i nie ważne skąd... :)
r00t
Administrator

Postprzez dziadek » czwartek, 6 paź 2005, 16:05

r00t napisał(a):Ponieważ jestem człowiekiem który w niektórych sprawach lubi dmuchać na zmimne, od teraz pliki z setami nie są dostępne publicznie... Jak to się mówi... "members only" :)

a oto przyczyna... wczoraj pogoglowałem i się trochę zdziwiłem :)

http://nfodb.net/get_43835_Chris.Divine ... ted-(13-03)-LINE-2005_music_midi_wav_free_album.html

(całość trzeba skopiowac do przeglądarki)

dla niewtajemiczonych dodam że mój set został wydany przez grupę na tak zwanej scenie MP3... hehz

jestem niewtajemniczony -
mówiąc normalnie - ktoś naruszył Twoje prawa autorskie do stworzonego w pocie czoła utworu muzycznego i zaprezentował gdzieś tam.....tak???
dziadek
Twardziel

Postprzez r00t » czwartek, 6 paź 2005, 19:02

...mówiąc normalnie..., nie tam się miał znaleźć ten set... chociaż on fizycznie się tam nie znajduje.. tylko informacja o nim...
r00t
Administrator

Postprzez Joey » czwartek, 6 paź 2005, 21:52

r00t napisał(a):...mówiąc normalnie..., nie tam się miał znaleźć ten set... chociaż on fizycznie się tam nie znajduje.. tylko informacja o nim...

ja swoje sety nie raz znajdowałem na dc++ na roznych hubach i jakoś sie tym nie przejmuje ......
Joey

Postprzez KAROLLA-- » sobota, 8 paź 2005, 19:56

r00t napisał(a):
HO!HO! napisał(a):
dziadek napisał(a):no ....- a jak z prawami autorskimi wykorzystanych utworów????

A to ciekawe. :)

w sieci jest masa serwisów udostępniająca podobne wypociny DJów np. http://www.e-umc.com/?id=sety

promocynie - a co promujesz ?? siebie jako DJ , prawda ??
KAROLLA--

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: muzyka