Black_metal_horde

Ten dział dotyczy muzyki i wszystkich spraw z nią związanych. Jeżeli lubisz słuchać, grać, komponować czy rozmawiać o muzyce - pisz tutaj.

Postprzez stary_zgred » niedziela, 30 paź 2005, 21:36

Black_Horde napisał(a):...Nie szukam prawdy w religii i antyreligii i nie noszę pentagramu :D , to nie tak. Poprostu interesuję się filozofią i poglądami dawnych kultur, bo dziś nie ma zbyt wiele czasu na zastanawianie się nad tym, kim jesteśmy. A muza i myślenie gotyckie pozwala spoglądać na życie innymi oczyma, chłodno i z dystansu ,w sposobie dalekim od narzuconego mediami i tzw. trendy modą itp... Właściwie sam modeluję swój świat na ile możliwe to jest, niestety obarczają nas ograniczenia - np.: być albo mieć, ale zawsze jest wymiar ponad, dlatego właśnie jak mam czas, zaszywam się w świat gothic, niestety tak obcy w tym mieście....

No, tylko nie mów, że nie widzisz sprzeczności w tym, co napisałeś. Nie szukasz prawdy, ale próbujesz znaleźć pozycję do pozbawionej indoktrynacji obserwacji życia??? Nie da się, chłopie!!! Jakbyś się nie izolował, alienował i protestował, tkwisz w życiu po same uszy!!!! Nie będziesz obiektywny chyba, że zostaniesz Lamą w wysokim Tybecie. Czyli, jeśli nie wzgardzisz wszystkim, co daje Ci cywilizacja, nie zdołasz pofilozofować obiektywnie o życiu. Nawet najmądrzejszy wywód przerwie Ci irytacja z powodu np. braku ciepłej wody w kranie. Czaisz?
stary_zgred
Dyskutant

Postprzez Black_Horde » czwartek, 3 lis 2005, 21:30

WZT - jesteś jedynym na tym forum, który coś tu wniósł i skumał intencje - impresive!, azaliż masz u mnie b_row_ca,. A! tak pozatym ten topic był prowokacją, uwielbiam black metal, prawda to, ale nie stronię od innej, ambitnej muzy z pod sztandaru ogólnie pojętego rock'n'rolla, niepokornego wobec trendów i zmian ogólnej Tłuszczy. Chciałem jedynie poznać coś w tym mieście - wydartym spod panowania germańskiego w '45. Poznałem, co chciałem, znaczy : tu nie ma miejsca na jednostki o własnym systemie wartości, choćby nawet tak groteskowym jak to rzucone przeze mnie , :evil: However, wiem, że to malutkie miasto potrzebuje światłych umysłów do rozpłatania mgieł sączących się z monolitu jakiś wzorców, narzuconych dziwnymi źródłami, których nie rozumiem. A teraz do wszystkich na topicu! LUDZIE! - otwórzcie się na innych - wasze życie będzie bogatsze - choćby nawet o wiedzę, która was przeraża. na koniec moich wypocin motto - co nas nie zabija - to nas WZAMACNIA! Pozdro All topic users, a zwłaszcza mr. WZT - P.S. thx P.S.2 Adm - możesz zamknąć, jeśli trzeba ten Topic.
Black_Horde
Rozgrzewa się

Postprzez obv » czwartek, 3 lis 2005, 22:04

czułem ze to prowokacja : P
obv
Dyskutant

Postprzez Black_Horde » wtorek, 8 lis 2005, 19:39

Nadejdzie jeszcze czas na browca, bo co jak co chyba tylko to tak naprawdę łączy ludzi >:) , kufelek lub dwa
Black_Horde
Rozgrzewa się

Postprzez filomata » wtorek, 8 lis 2005, 19:43

Czyli chodziło o Rasiaka ?
filomata
Dyskutant

Poprzednia strona

Powrót do :: muzyka