Marek Kondrat -
Mydełko Fa
Gdy się pojawiasz na szklanym ekranie bisje zalewa czerwień twych ust jesteś najlepsza zdecydowanie i ze wszystkich dziewczyn największy masz biust. Wciąż po kanałach szukam twego ciała szef twój namiętny w mych uszach brzmi patrze się w ekran i cišgle mi mało mej cycowiny z kanału tv.
ref.
Siaba da, siaba da ty i ja mydełko Fa, siaba da, ty i ja ty i ja mydełko Fa.
Tęga dziewczyno z kanału tv przyjeżdżaj do mnie na kilka dni jeli się zgadzasz na to spotkanie pomachaj rękš mi na ekranie.
ref.
Siabada, siaba da ty i ja mydełko Fa, siabada, ty i ja ty i ja mydełko Fa.
Lubię oglšdać jednš reklamę domek z drewbudu, a w domku my chce taki domek i dużš wannę, a wniej po prostu ja i ty.
Mógł bym cię mydlić mydełkiem Fa byłoby fajnie siabadabada dmuchał bym tobie z mydła balony byłbym szczęliwy i zadowolony.
ref.
Ty i ja, ty i ja, ty i ja mydełko Fa
ty i ja, ty i ja mydełko fa.
Chciał bym cię mydlić mydełkiem Fa byłoby fajnie siabadabada jeli się zgodzisz na to spotkanie pomachaj rękš mi na ekranie.
ref.
Ty i ja, ty i ja siabada, siabada, siabada ty i ja mydełko Fa.
Piękna dziewczyno z kanału tv przyjeżdżaj do mnie na kilka dni mam względem ciebie poważne plany chcę ciebie poznać bo jestem nagrzany.
ref.
Siabada, siabada ty i ja mydełko Fa siabada, ty i ja, ty i ja mydełko Fa.
Mógłbym cię mydlić mydełkiem Fa byłoby fajnie siabadabada jeli się zgadzasz na to spotkanie pomachaj rękš mi na ekranie.
ref.
Ty i ja, ty i ja, ty i ja mydełko Fa, mydełko Fa ty i ja, ty i ja mydełko Fa.
Mógłbym cię mydlić mydełkiem Fa byłoby fajnie siabadabada jeli się zgadzasz na to spotkanie pomachaj rękš mi na ekranie.
ref.
Ty i ja, siabada ty i ja mydełko Fa siabada ty i ja mydełko Fa.