-> r00t is a DJ <- hehe...

Ten dział dotyczy muzyki i wszystkich spraw z nią związanych. Jeżeli lubisz słuchać, grać, komponować czy rozmawiać o muzyce - pisz tutaj.

Postprzez Joey » sobota, 8 paź 2005, 20:33

KAROLLA-- napisał(a):
r00t napisał(a):
HO!HO! napisał(a):
dziadek napisał(a):no ....- a jak z prawami autorskimi wykorzystanych utworów????

A to ciekawe. :)

nie wykorzystałem ich komercyjnie... tylko promocyjnie... nie są dostępne w całości tylko we fragmentach... więc ja nie widzę problemu...

w sieci jest masa serwisów udostępniająca podobne wypociny DJów np. http://www.e-umc.com/?id=sety

promocynie - a co promujesz ?? siebie jako DJ , prawda ??

r00t jak sie boisz że Cie zaiks zacznie ściagać to zacznij grać z vinyli .. tak jak to robią prawdziwy DJ'e a nie tacy pseudo na kompie. Sam kiedyś robiłem sety na kompie, ale stwierdziałem ze jest to ów "pseudo DJ'ing" i przestałem, teraz gram z vinyli, ale z cd tez sie zdarza ..
Joey

Postprzez Joey » sobota, 8 paź 2005, 20:34

r00t napisał(a):
nie wykorzystałem ich komercyjnie... tylko promocyjnie... nie są dostępne w całości tylko we fragmentach... więc ja nie widzę problemu...

w sieci jest masa serwisów udostępniająca podobne wypociny DJów np. http://www.e-umc.com/?id=sety

promocynie - a co promujesz ?? siebie jako DJ , prawda ??[/quote]

r00t jak sie boisz że Cie zaiks zacznie ściagać to zacznij grać z vinyli .. tak jak to robią prawdziwy DJ'e a nie tacy pseudo na kompie. Sam kiedyś robiłem sety na kompie, ale stwierdziałem ze jest to ów "pseudo DJ'ing" i przestałem, teraz gram z vinyli, ale z cd tez sie zdarza ..
Joey

Postprzez Joey » sobota, 8 paź 2005, 20:34

grrr popraw ktoś tego posta ..
Joey

Postprzez r00t » niedziela, 9 paź 2005, 09:01

..geeezz.. ludzie dajcie sobie spokój... ja nie jestem żadnyn djem... tylko fanem muzyki.. pasjonatem... to moje hobby... poza tym jeżeli ktoś che mówić nie na temat, a przypominam że tematem jest muzyka, to niech sobie daruje...
r00t
Administrator

Poprzednia strona

Powrót do :: muzyka