Teraz juz pozostaje tylko nakrecic cala reszte..

McCool napisał(a):qrde, coś mam nie teges z kodekami bo mam tylko czarny obraz i jedynie słyszę dźwiękjaki kodek jest tutaj użyty?

kulA napisał(a):czy ten dokument bedzie montowany, chociaz w czesci, ze zdjec z pewnego wakacyjnego ogniska?? wybaczcie ale pastor mi tak nagadal o tym ze wywiad ze mna fajnie wyszedl i nie chcial powiedziec o czym dokladnie bedzie calosc ze chcialbym tamto zobaczyc
) i w momentach kiedy mowisz bardzo fajne slowa to w kadrze jest albo inna osoba, albo twoje ucho. Na dzien dzisiejszy rozwazam dwie mozliwosci, albo beda same rozmowy z ogniska w postaci komentarza z offu, albo i zdjecia i rozmowy.Henry_Chinaski napisał(a):kulA napisał(a):czy ten dokument bedzie montowany, chociaz w czesci, ze zdjec z pewnego wakacyjnego ogniska?? wybaczcie ale pastor mi tak nagadal o tym ze wywiad ze mna fajnie wyszedl i nie chcial powiedziec o czym dokladnie bedzie calosc ze chcialbym tamto zobaczyc
Wiesz Kula, jak to sie czesto zdarza Independent Prodakszyn skaszanily sie niektore zdjecia (chociaz tym razem to nie ja je robilem) i w momentach kiedy mowisz bardzo fajne slowa to w kadrze jest albo inna osoba, albo twoje ucho. Na dzien dzisiejszy rozwazam dwie mozliwosci, albo beda same rozmowy z ogniska w postaci komentarza z offu, albo i zdjecia i rozmowy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości