The.Pacifier - całkiem przyjemna komedia ze sterydem w roli głównej.
Czasem idzie sie pośmiac, ale tylko czasem!!
WZT napisał(a):Wczoraj ogladalem super film jakim jest SIN CITY- czytalem wczesniej komisk i ten film ma klimat tego komiksu super powiazania akcji i bohaterow(np. nieraz wszscy bohaterowie sa na tym samym ujeciu)super montaz(ja bym zato dal oskara a nawet 5)...Jednym slowem film fajny co mi sie bradzo podabal....i ten czarny humor...
![]()
kulA napisał(a):WZT napisał(a):Wczoraj ogladalem super film jakim jest SIN CITY- czytalem wczesniej komisk i ten film ma klimat tego komiksu super powiazania akcji i bohaterow(np. nieraz wszscy bohaterowie sa na tym samym ujeciu)super montaz(ja bym zato dal oskara a nawet 5)...Jednym slowem film fajny co mi sie bradzo podabal....i ten czarny humor...
![]()
jeszcze raz sie przyczepie, jak dla mnie to ten film jest przeniesieniem komiksu na duzy ekran a nie filmem, nie wykorzystano mozliwosci jakie daje film, np. pokazanie emocji bohatera a nie oopowiadanie o nich
Najlepszy tekst
FiDo napisał(a):kulA napisał(a):WZT napisał(a):Wczoraj ogladalem super film jakim jest SIN CITY- czytalem wczesniej komisk i ten film ma klimat tego komiksu super powiazania akcji i bohaterow(np. nieraz wszscy bohaterowie sa na tym samym ujeciu)super montaz(ja bym zato dal oskara a nawet 5)...Jednym slowem film fajny co mi sie bradzo podabal....i ten czarny humor...
![]()
jeszcze raz sie przyczepie, jak dla mnie to ten film jest przeniesieniem komiksu na duzy ekran a nie filmem, nie wykorzystano mozliwosci jakie daje film, np. pokazanie emocji bohatera a nie oopowiadanie o nich
w takim razie to jest jak nie film, wielkoformatowy komiks?:) strony musisz w nim przewracac?

kulA napisał(a):FiDo napisał(a):kulA napisał(a):WZT napisał(a):Wczoraj ogladalem super film jakim jest SIN CITY- czytalem wczesniej komisk i ten film ma klimat tego komiksu super powiazania akcji i bohaterow(np. nieraz wszscy bohaterowie sa na tym samym ujeciu)super montaz(ja bym zato dal oskara a nawet 5)...Jednym slowem film fajny co mi sie bradzo podabal....i ten czarny humor...
![]()
w takim razie to jest jak nie film, wielkoformatowy komiks?:) strony musisz w nim przewracac?
albo sie nabijasz albo mnie nie zrozumiales

kulA napisał(a):James Francis Ryan napisał(a):"Czarnoksiężnik z Oz " - bardzo fajny, biorąc pod uwagę rocznik filmu
a co ma rocznik filmu do jego jakosci??
James Francis Ryan napisał(a):kulA napisał(a):James Francis Ryan napisał(a):"Czarnoksiężnik z Oz " - bardzo fajny, biorąc pod uwagę rocznik filmu
To ,że dziś są znacznie większe możliwości.
kulA napisał(a):James Francis Ryan napisał(a):kulA napisał(a):James Francis Ryan napisał(a):"Czarnoksiężnik z Oz " - bardzo fajny, biorąc pod uwagę rocznik filmu
To ,że dziś są znacznie większe możliwości.
ale ja sie przeciez nie pytam o mozliwosci techniczne tylko o jakosc filmu
Dobranoc Panie Kolego.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości