/sorry za OT/
yennefer napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):Chyba mnie zachęciliście do jego obejrzenia...Jakoś nie mogłam się zebrać, choć mam go parę miesięcy
ZAINTERESOWANA, ja tez juz zostalam zachecona do obejrzenia tego filmu, wiec moze masz mozliwosc, zeby mi go pozyczyc, jak juz obejrzysz?![]()
chyba ze do tej pory uda mi sie go samej zdobyc
(przepraszam za OT)
, wysłałam Ci już wiadomość na PW
olkakg napisał(a):SIN CITY możliwe, że będzie u nas w kinach jakoś w lipcu... wcześniej nie ma szans...![]()
EmDeKa napisał(a):Mnie też się nie chciało.... ale w końcu zasiadłem![]()
Jeśli nie masz 100 minut jednorazowo - daj sobie spokój.
Nie sposób się oderwać. Nawet na siku

olkakg napisał(a):Wredne dziewczyny - niby taka lekka komedia, a daje dużo do myślenia...

j0shu4 napisał(a):Autostopem przez galaktyke - absolutnie genialny film
niech nie oglada ten kto nie czytal choc jednej ksiazki Douga Adamsa z tej serii
(polecam szczegolnie "Restauracja na krancu wszechswiata")
Mos Def chyba w zyciowej roli, pelno tu absurdu, Pythonowskiego humoru i obrazy biurokracji
Gorąco Polecam zwlaszcza ze teraz taki film to niezwykla rzadkosc, a na kolejna ekranizacje prozy Adamsa nie wiadomo ile przyjdzie nam znowu czekac:(

black-_-heart napisał(a):Wczoraj po raz kolejny obejżałem Piękny Umysł, polewke miałem bo mi się kolega zs klasy przypomnial jak patrzylem ten jego debilizm ruchowy to normalnie jak dwie krople wody ; D
to on jest po prostu stworzony do takich ról.kamila napisał(a):yyy... proszę państwa jestem po filmie "Zielona Mila" i wiem jedno, idę się przejść z psem. Pod wrażeniem, zatkało mnie jak wtedy, gdy usłyszałam pierwszy raz -R.R
James Francis Ryan napisał(a):
"Zielona milę" na kompie oczywista ( jak ktos chce to dziś oglądać na TVN , to współczuję tych 20 reklam w trakcie 3 godzinnego filmu)
nedzniejszy niz 1, o ile wogole mozna mowic ze ten film jest "jakis".Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości