W tej chwili jestem pod naciskiem : Obejrzyj Testosteron, obejrzyj Testosteron... ok obejrze, ale jak to sie okaze porazka, przysiegam, ze wyjde na barykady

keeper napisał(a):"LEJDIS".. Bo pod presja bylam.. wszysycy tylko : obejrzyj Lejdis, obejrzyj Lejdis... No dobra obejrzalam i sie kuna poswiecilam niczym Prometeusz, bo przez ten film bebechy mi sie przelewaly... Polskie komedie skonczyly sie na Samych Swoich i Franku Dolasie... Lejdis to bezdennie denny film, wzorowany na Seksie w wielkim miescie, idea ta sama tylko performance zawiodl. Wszystko jest zle: jezyk z rynsztoka, zart ...prosze was "rura, co wpadla w rezonans i odbierala Radio Maryja?"....
W tej chwili jestem pod naciskiem : Obejrzyj Testosteron, obejrzyj Testosteron... ok obejrze, ale jak to sie okaze porazka, przysiegam, ze wyjde na barykady

Oscar napisał(a):To, jak wytłumaczysz, że ten bezdennie, głupi filmobejrzało ponad 2, 5 mln widzów. I wcale to nie były "moherowe berety", tylko przedstawiciele jasnogrodu. Nie mylić z Jasną Górą. " Idealny facet ..." film z tej samej firmy producenckiej już nie cieszył się takim powodzeniem. Naród zmądrzał ?

! ... bo "Lejdis" przy nim to mistrzostwo kina....

keeper napisał(a):Polskie komedie skonczyly sie na Samych Swoich i Franku Dolasie...

...produkcja naprawdę ciężka, z zaskakującym i dającym do myślenia (chociaż przez chwilę) zakończeniem. Polecam ten film... a osoby wrażliwe ostrzegam, że mogą poczuć się niekomfortowo.Do oglądania animacji flash potrzebny jest flashplayer i obsługa Javascript.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości