cushu napisał(a):"Kikujiro" Takeshi Kitano - staram się nie wypowiadać na temat kina azjatyckie z powodu wiedzy swojej niewiedzy.. ale jest coś fascynującego w tym, że jedna osoba jest zarówno scenarzysta, reżyserem i tytułowym bohaterem. A wszyscy tak trąbili, że kino autorskie wygineło.
, no bo ona tak za nim szaleje, a ja się zastanawiam dlaczego?
. No, ale rola Achillesa była mu chyba pisana.. Bogowie gdzieś tam o nim sobie przypomnieli i dobrze, bo wart film był zobaczenia efektów, wątków miłosnych, krwawych wojen, konia trojańskiego no i Pitta, niech będzie
, wygląda jak chomik napakowany, ale niech będzie.. (wyjątkowo)kamila napisał(a):Troja, w reżyserii Wolfganga Petersena.. może i to superprodukcja może i z super gwiazdami, ale jakoś widząc wyrzeźbionego Brada Pitta myślałam o barmaid, no bo ona tak za nim szaleje, a ja się zastanawiam dlaczego?
. No, ale rola Achillesa była mu chyba pisana.. Bogowie gdzieś tam o nim sobie przypomnieli i dobrze, bo wart film był zobaczenia efektów, wątków miłosnych, krwawych wojen, konia trojańskiego no i Pitta, niech będzie
, wygląda jak chomik napakowany, ale niech będzie.. (wyjątkowo)
ale rzeczywiście imponująca postura
no co? serio tak mi się skojarzył Pittyennefer napisał(a):też obejrzałam, też pozachwycałam sie pięknym Pittem i - Kamila - napakowany chomik?! no proszę Cięale rzeczywiście imponująca postura
![]()
.. dla mnie to on za piękny jest.. wolę chudzielców 
kamila napisał(a):Bogowie gdzieś tam o nim sobie przypomnieli i dobrze, bo wart film był zobaczenia efektów, wątków miłosnych, krwawych wojen, konia trojańskiego no i Pitta, niech będzie, wygląda jak chomik napakowany, ale niech będzie.. (wyjątkowo)

. Johnny Depp jak zwykle mnie oczarował 
kamila napisał(a):Czekolada, w reżyserii Lasse Hallström.
Mogę go oglądać zawsze i wszędzie
Jest cudowny, magiczny... przesłodki (dosłownie
) Wspaniała historia, piękne zdjęcia, interesująca muzyka... no i ta główna para: Juliette Binoche i Johnny Depp
To była światowa premiera...
To będzie chyba największe widowisko ze wszystkich trzech części, w którym spotkają się wszyscy bohaterowie
No i ta muzyka... mam nadzieję, że cała scieżka dźwiękowa będzie tak.. porywająca

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość