Viking K-g napisał(a):kulA napisał(a):Basketman napisał(a):Teraz będzie trzech graczy z Usa w pierwszej piątce zapewne.
SUPER ;D
ja tam bym wolal trzech polakow o porownywalnych umiejetnosciach
a ja bym wolał trzech kołobrzeżan, no ale cóż taki sport
kulA napisał(a):Viking K-g napisał(a):kulA napisał(a):Basketman napisał(a):Teraz będzie trzech graczy z Usa w pierwszej piątce zapewne.
SUPER ;D
to byloby oczywiscie najlepsze, ale niestety to jest ekstraklasy a nasza druzyna jest w kolobrzegu, ale kto wie, moze za jakis czas sprawy sie zmienia
Baltazar Gąbka napisał(a):kulA napisał(a):Viking K-g napisał(a):kulA napisał(a):Basketman napisał(a):Teraz będzie trzech graczy z Usa w pierwszej piątce zapewne.
SUPER ;D
to byloby oczywiscie najlepsze, ale niestety to jest ekstraklasy a nasza druzyna jest w kolobrzegu, ale kto wie, moze za jakis czas sprawy sie zmienia
za jakis czas to w Polsce beda biegac zawodnicy tylko z Portoryko
fern napisał(a):Ja tam wole, żeby trzech Amerykaninów biegało z sukcesem, niżeli trzech Polaków bez sukcesów. Cóż, takie są prawa sportu, wiadomo, że chcielibyśmy widzieć w tej roli jak 'najbliższe' nam osoby, ale nie wszystko da się zrobić.
Baltazar Gąbka napisał(a):kulA napisał(a):Baltazar Gąbka napisał(a):
za jakis czas to w Polsce beda biegac zawodnicy tylko z Portoryko
a wszystkiemy beda winni apodaca i dalmau (dokladnie to w odwrotnej kolejnosci o ile sie nie myle)
i Alvin Cruz z Turowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości