Ged napisał(a):A ja sie dzis mocno zniesmaczyłem... widząc naszego Trenera wychodzącego z przybytku.... bukmacherskiego...
od lat tym sie pasjonuje, całe składy jeszcze w to wkreca
Ged napisał(a):A ja sie dzis mocno zniesmaczyłem... widząc naszego Trenera wychodzącego z przybytku.... bukmacherskiego...
Easy Rider napisał(a):Ged napisał(a):A ja sie dzis mocno zniesmaczyłem... widząc naszego Trenera wychodzącego z przybytku.... bukmacherskiego...
od lat tym sie pasjonuje, całe składy jeszcze w to wkreca
piter_Radzikowo napisał(a):a co to juz do stsu czy profesjonala nie mozna chodzic, z tego co pamietam krajca zawsze chodzil obstawiac mecze...
Bruno napisał(a):A moze jakis madrala napisalby wreszcie wynik, a nie prujecie ciapary na sklad...
Stavro napisał(a):cos trzeba zrobic...zwolnic trenera(ja go jakos nie trawie...)...dokupic w koncu porzadnych zawodnikow...nie wiem naprawde...ale boli mnie jak oni tak ciagle przegrywaja...
A jak przyjdzie gorszy /
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Stavro napisał(a):cos trzeba zrobic...zwolnic trenera(ja go jakos nie trawie...)...dokupic w koncu porzadnych zawodnikow...nie wiem naprawde...ale boli mnie jak oni tak ciagle przegrywaja...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości