Ale już wiem chyba o co chodzi murzynom. Przecież oni totalnie olewają cały zespół , i nagle.......... olśnienie. Ci goście grają "dla siebie" , na statystyki. Co z tego że zespół przegrywa, ale ktoś patrzy na statystyki, jejku, jacy wartościowi gracze średnia z meczu po 18-22pkt. Oni grając , robią sobie "historie", statystyki na przyszłość, dla innych klubów. Takie jest moje zdanie.
 Ale już wiem chyba o co chodzi murzynom. Przecież oni totalnie olewają cały zespół , i nagle.......... olśnienie. Ci goście grają "dla siebie" , na statystyki. Co z tego że zespół przegrywa, ale ktoś patrzy na statystyki, jejku, jacy wartościowi gracze średnia z meczu po 18-22pkt. Oni grając , robią sobie "historie", statystyki na przyszłość, dla innych klubów. Takie jest moje zdanie.  Kompletne nieporozumienie. Do domu!
  Kompletne nieporozumienie. Do domu!
 a widizales turniej w Grudziadzu ? czy oceniasz ich gre po 1 meczu sparingowym
  a widizales turniej w Grudziadzu ? czy oceniasz ich gre po 1 meczu sparingowym    [/quote]
[/quote]
 Nie widziałem turnieju w G. Byłem tylko na wszystkich meczach w Kołobrzegu. Zresztą do tej pory bawię się (amatorsko oczywiście) w kosza i piłkę. Pozdrawiam.
 Nie widziałem turnieju w G. Byłem tylko na wszystkich meczach w Kołobrzegu. Zresztą do tej pory bawię się (amatorsko oczywiście) w kosza i piłkę. Pozdrawiam.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości