Pigul napisał(a):wszystkie odpowiedzi na wasze pytania znajdziecie na Oficjalna Strona SKK Kotwica

piter_Radzikowo napisał(a):ale chyba bedzie jeszcze przed sezonem jakis program o koszykarzach??
jakotako napisał(a):Nowy rozgrywajek kotwicy-"żywe srebro"-pierwsza opinia po ostatnim turnieju. Mamy farta???
Przeproście Tanasejczuka, Bajera, Radwana i innych którzy wywalczyli ten sukces. Wolałbym "prawdziwą" drużynę walczącą "z sercem" niż tą zbieranine. Jestem realistą i wiem że byłoby ciężko ale przynajmniej wiedziałbym komu kibicuję.
Czarno to widzę, niestety

jakotako napisał(a):Oglądałem dzisiaj mecz Kotwica-Noteć i proszę działaczy: ODDAJCIE MI ZESZŁOROCZNĄ KOTWICE ZŁODZIEJE.![]()
![]()
![]()
Przeproście Tanasejczuka, Bajera, Radwana i innych którzy wywalczyli ten sukces. Wolałbym "prawdziwą" drużynę walczącą "z sercem" niż tą zbieranine. Jestem realistą i wiem że byłoby ciężko ale przynajmniej wiedziałbym komu kibicuję.
![]()
Czarno to widzę, niestety
![]()
kazió napisał(a):heh oddajcie mi moje 5 zl
dawno nie widzialem tak zalosnego "spektaklu" ,jedynie gra silnego skrzydlowego mi sie podobala ( Mclin ? ), tyle strat i nieudanych rzutow... dramat...po czesci zgadam sie z jakotako , zupelnie inna druzyna, podobno szukaja jeszcze jakiegos centra,mam nadzieje bo znajac zycie po miesiacu Mclin bedzie gral z przymusu na 5
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości