LEGIA MISTRZ....:)

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez Hnitek » poniedziałek, 15 maja 2006, 06:24

qrczak napisał(a):
Polakom gratulujemy pseudoKibiców
Zamknąc trybuny, niepotrzebne.

Jeden z powodów, dla których nie lubię Legii to jej "kibice".

No tak, super powód...bo inni kibice są święci i w ogóle i tylko w Warszawie są zamieszki...kibice Legii przynajmniej piłkarzy przeciwnych drużyn nie biją :lol:
A jeśli chodzi o doping to są najlepsi i w Polsce nie mają sobie równych.
Hnitek
Ważniak

Postprzez qrczak » poniedziałek, 15 maja 2006, 10:18

No tak, super powód...bo inni kibice są święci i w ogóle i tylko w Warszawie są zamieszki...kibice Legii przynajmniej piłkarzy przeciwnych drużyn nie biją :lol:

A finał Pucharu Polski między Legią a Lechem w Warszawie widziałeś :?:
Podaj mi przykład jakiegoś innego klubu, którego "kibice" w ostatnich latach latach po zdobyciu mistrzostwa Polski zdemolowali miasto.
W sumie to dobrze się stało. "Kibice" z Krakowa i Warszawy spowodowali chyba uchronienie Polski od wstydu, przepadniemy w wyścigu o organizację ME. Dogrywka będzie w Niemczech.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Hnitek » poniedziałek, 15 maja 2006, 11:46

qrczak napisał(a):

A finał Pucharu Polski między Legią a Lechem w Warszawie widziałeś :?:
Podaj mi przykład jakiegoś innego klubu, którego "kibice" w ostatnich latach latach po zdobyciu mistrzostwa Polski zdemolowali miasto.
W sumie to dobrze się stało. "Kibice" z Krakowa i Warszawy spowodowali chyba uchronienie Polski od wstydu, przepadniemy w wyścigu o organizację ME. Dogrywka będzie w Niemczech.

No ale po pucharze nikt z piłkarzy Lecha chyba nie oberwał z tego co wiem...a kibice Legii przynajmniej nie są na tyle debilni żeby rzucać nożami w Pucharze Uefa w piłkarzy drużyny przeciwnej..
Hnitek
Ważniak

Postprzez qrczak » poniedziałek, 15 maja 2006, 11:48

No ale po pucharze nikt z piłkarzy Lecha chyba nie oberwał z tego co wiem...a kibice Legii przynajmniej nie są na tyle debilni żeby rzucać nożami w Pucharze Uefa w piłkarzy drużyny przeciwnej..

Ok, koniec dyskusji bo zaczniemy dyskutować nad wyższością jednych idiotów nad drugimi.
qrczak
Gwiazdor

Poprzednia strona

Powrót do :: sport