utrzymajmy sie najpierw spokojnie a pozniej bedziemy myslec o nastepnym sezonie i podboju swiata

pan_od_muzyki napisał(a):james napisał(a):pan_od_muzyki napisał(a): jednym slowem trzeba isc na mecz i jedziemy z cieniaskami![]()
jak przegramy to wypomne ci tych cieniasow!!!!![]()
no i prosze James, udalo sie:) I nawet bukmacher mnie wynagrodzil... normalnie Kotwico moja kochana rządzisz. Ten maly rozgrywajek nowy powtarzam to po raz kolejny - kozak. Zostajemy w ekstraklasie i z Chudeuszem w nowym sezonie atakujemy szczyty tabeli:P

Flo napisał(a):pan_od_muzyki napisał(a):james napisał(a):pan_od_muzyki napisał(a): jednym slowem trzeba isc na mecz i jedziemy z cieniaskami![]()
jak przegramy to wypomne ci tych cieniasow!!!!![]()
no i prosze James, udalo sie:) I nawet bukmacher mnie wynagrodzil... normalnie Kotwico moja kochana rządzisz. Ten maly rozgrywajek nowy powtarzam to po raz kolejny - kozak. Zostajemy w ekstraklasie i z Chudeuszem w nowym sezonie atakujemy szczyty tabeli:P
a pieniadze?

Kijek chyba poleci na ryjek po tym sezonie 

piter_Radzikowo napisał(a):james napisał(a):a mi sie nie podobalo zachowanie komentatorow ktorzy w dosc nieelegancki sposob nazwali jasona "asfaltowym chlopczykiem"
buraki!!
a ktory tak powiedzial?? noculak czy ten drugi??
Mecz z anwilem bedize transmitowany w TV wiec sie zrobi jaksi transparent na tych pajaców

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości