jeszcze to nic pewnego ale sam fakt..a szkoda bo po odejsciu krzysia sidora byc moze nie bedzie kolejnego dobrego zawodnika 
)szereg nowych zawodnikow - zapraszam na http://www.kotwica.kolobrzeg.pl
ale narzekacie
mi sie wydaje ze przyda sie taki misiu co swoim cielskiem sie ladnie przepcha pod koszem...oczywiscie jesli okaze sie jakims paralita to wek jak najszybciej z nim 
james napisał(a):myslowiecki za chudy cameron za grubyale narzekacie
mi sie wydaje ze przyda sie taki misiu co swoim cielskiem sie ladnie przepcha pod koszem...oczywiscie jesli okaze sie jakims paralita to wek jak najszybciej z nim

1) Jest duży, masywny i wolny - zarówno jeżeli chodzi o poruszanie się na małej przestrzeni, jak i na otwartym parkiecie. Ogólnie uważałbym, że jest za wolny... ale skoro ma być też ten Daniels z ligi holenderskiej, to mają szansę stworzyć niezły duet i dobrze się uzupełniać.
2) Dobrze zastawia i wykorzystuje swoje spore cielsko w defensywie i w walce na tablicach, tu także powinien sie dobrze z Danielsem uzupełniac
3) Ciężko powiedzieć co potrafi w ataku - na pewno ma niezłą rękę do rzutów z półdystansu i za 3. Jego zespół uniwersytecki miał bardzo atletycznych graczy z pozycji 1-3, którzy często grali pod koszem, a Cameron miał za zadanie wyciągać centra na obwód - nie wiem więc, czy ma jakieś centrowe manewry, czy nie.
stinger // e-basket.pl
james napisał(a):cameron jest australijczykiem a limit 3 gracze obowiazuje zaowdnikow z u.s.a i jej strefy (portoryko i inne gady)a wiec mamy 3 amerykanow i australijczyka..reszta z UE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości