Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.
No nic. Jak juz tak wygrywaja to trzeba ich dzis zobaczyc jak radza sobie z Rosja. Czy ktos odpowie mi na tak banalne pytanie... czy ktos to gdzies transmituje na zywo? Gdzie to zobaczyc?
Piter no nie wiem czy sie wstydzic czy nie - prawda jest taka, ze obudzilem sie, bo awansowali tak wysoko:) Nie wiem czy kiedykolwiek obejrzalem caly mecz szczypiornistow No ale dzis obejrze.... nawet znajde kogos kto ma Polsat Sport:)
Brawo Polacy, super super super, I to z Ruskimi, niech się zachłysną swoimi osiągnięciami. Ekstra emocje, naprawdę rewelacja. Dzięki wielkie dla Polaków.
polski sport zespolowy zwariowal!!do tej pory taki nieurodzaj a tu prosze: koszykarze zakwalifikowali sie do ME, siatkarze srebni medalisci MŚ, reczni przechodza samych siebie tylko kopacze jak zwykle dali dupy!! BRAWO POLSKA!!
dali - forma przeszla, a pisalem o wielkich imprezachy - czyli oczywiscie chodzilo mi o te cudowne wystepy u naszych sasiadow - niemaszkow no bo jak ktos mi powie ze to byly udane MŚ to pogratuluje
I znowu w sporcie, gdzie mamy sukces pojawia się osoba trenera. Pan Wenta to Polak oczywiście, ale od 18 lat pracuje na "zachodzie". Dużą uwagę przywiązuje do sfery mentalnej. Biorąc to pod uwagę i inne dyscypliny, gdzie są zagraniczni trenerzy, to można by pomyśleć, ze nasi nie potarfią zaszczepić "genu" zwycięstwa zawodnikom. Coś w tym jest.