OBCHODY 60 LECIA KLUBU MKP KOTWICA KOŁOBRZEG

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Re: OBCHODY 60 LECIA KLUBU MKP KOTWICA KOŁOBRZEG

Postprzez Didi » czwartek, 26 paź 2006, 14:33

piter_Radzikowo napisał(a):Obrazek

PROGRAM OBCHODÓW 60-LECIA MKP "KOTWICA" ORAZ OTWARCIE EUROBOISKA

Termin - 29.10.2006

13:00 - otwarcie i poświęcenie EUROBOISKA wraz z przekazaniem sprzętu piłkarskiego przez pana Prezydenta Henruyka Bińkowskiego kapitanowi III-ligowego zespołu seniorów Artura Tłoczka

celowe?
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez EKG » czwartek, 26 paź 2006, 21:43

Co to jest "stara Kotwica" ? A konkretnie kto? Z tego co wiem był zapowiadany mecz i w starej Kotwicy miał zagrać Pozorski, Molenda, Waszczyk, Ristau, iiiittttdddd....... Ale ponoć nic nie wiedzą bo wcześniej "wybito im to z głowy" - mimo np. radiowych zapowiedzi. ;/
EKG
Ważniak

Postprzez Flo » piątek, 27 paź 2006, 14:51

Fidos byl dobry :D Wbijal nam do glowy zeby przyjac pilke i oddac od razu a sam w czasie meczu robil slynne koleczka z pilka przy nodze :twisted:
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez EKG » piątek, 27 paź 2006, 21:25

Pytałem Irka-mówił że nie gra. Najpierw było że miała grać reprezentacja ligi amatorskiej (jakieś 6m-cy temu). Póżniej drużyna skompletowana przez Irka Pozorskiego ale z tego co wiem zarząd Kotwicy ciągle kręcił nosem (mają inną wizję-priorytety) i Irek olał. Teraz piszesz że "dziadki" z Kotwicy, czyli AMATOR. Miała być wielka pompa ale widzę że wszystko jak to boisko-ciągle pod górkę. ;/ W zasadzie to mam w ......... otwarcie, interesuje mnie czy nie będzie jak z autostradami-WIELKIE OTWARCIE, a za chwilę kłódka i zakaz wstępu ...... (potem długo poprawki). :wink:
EKG
Ważniak

Postprzez EKG » sobota, 28 paź 2006, 19:36

Bzdura. Rozmawiałem z nim. Po prostu trochę inaczej to widział. Żadne mecze ..... . Info raczej pewne bo gramy razem amatorsko, pytałem ..... :wink:
EKG
Ważniak

Postprzez EKG » niedziela, 29 paź 2006, 18:50

Miazga. :doh: Gratuluję pomysłu temu idiocie, który postanowił zamknąć dojazd do drugiej strony sali Millenium na czas meczu koszykówki. :doh: Otwarcie "śmiechu warte" no i jutro chyba wielkie .............. zamknięcie, ale cóż to był chyba jedyny wolny termin przed wyborami. Za wybudowanie boiska wielkie dzięki ale za wykorzystanie tej inwestycji "za wszelką cenę" do swoich własnych potrzeb (wybory) - KATASTROFA :doh:
EKG
Ważniak

Postprzez EKG » poniedziałek, 30 paź 2006, 07:28

Ojej. Dwudziestu chłopa odpaliło race ratunkowe. ....... :lol: A ja myslałem że skoro Prezydenta stać na ulotki, to będą ............. jakieś ognie sztuczne?? :lol: :lol: Sorki żart. Oczywiście, tradycyjnie do tej uroczystości najlepiej przygotowali się kibice. Reszta "solenizantów" piła gorzałę po kątach w Millenium. Przepraszam wszystkich za swój sarkastyczny ton ale poprostu bardziej interesuje mnie kiedy boisko zafunkcjonuje dla wszystkich chętnych, niż wczorajsza impreza. Ta hałda pischu za boiskiem jest wiadomym znakiem, że otwarcie było...........potrzebnym (za wszelką cenę) sukcesem przedwyborczym. :wink: KOOOOOOOOOOTTTTTTWWWWWWWWWIIIIIICCCCCCCAAAAA
EKG
Ważniak

Powrót do :: sport