Wolność wypowiedzi na forum!

Jeżeli masz coś ciekawego do zaproponowania i uważasz że może to poprawić funkcjonowanie naszego forum - napisz to tutaj.

Postprzez redlovebloodgirl » poniedziałek, 27 lut 2006, 14:15

Nash Johnson napisał(a):Co Ty Fido gadasz? Nie mam rpawa do krytyki tego co w mom mniemaniu na krytykę zasługuje??
Smieszne jest to zdanie o jednej wielkiej rodzinie, zaiste smieszne!

moze to tylko moje spostrzezenie, ale wg mnie twoja krytyka jest czasem wrecz przykra...krytykowac trzeba umiec z klasa i samemu trzeba umiec zniesc krytyke.
i co do przekrecania nickow-postaraj sie jednak tego nie robic :)
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez FiDo » poniedziałek, 27 lut 2006, 14:17

ktos powiedzal kiedys (nie pamietam kto i mnie nawet to nie obchodzi), ze ktytykiem zostaje ten, ktory nie moze zostac artysta. luzuj poslady, przestan wszedzie widziec wady. robisz przykrosc sobie i innym ludziom.
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Nash Johnson » poniedziałek, 27 lut 2006, 14:17

no ale krytykę należy też umiec odeprzeć! A skoro jest przykra to nie powinno być w tym problemu!
To, że poruszam tematy do których odnoszę się krytycznie to przecież nic złego ,każdy ma prawo do swojego zdania, moim zdaniem byc może jest krytyka!
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez Didi » poniedziałek, 27 lut 2006, 14:19

Nash wrzuc tvn tam za kilka minut bedziesz mogl obejrzec serial ze swoja osoba...

a co do tej wolnosci slowa i tego ze dostales ostrzezenie kiedys bylem adminem na czacie i po kazdym banie zaraz byla wielka afera na forum za co po co dlaczego on jest glupi...zachowujesz sie podobnie... za darmo nikt tu nic nie daje
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Nash Johnson » poniedziałek, 27 lut 2006, 14:26

DeeJay napisał(a):Nash wrzuc tvn tam za kilka minut bedziesz mogl obejrzec serial ze swoja osoba...

a co do tej wolnosci slowa i tego ze dostales ostrzezenie kiedys bylem adminem na czacie i po kazdym banie zaraz byla wielka afera na forum za co po co dlaczego on jest glupi...zachowujesz sie podobnie... za darmo nikt tu nic nie daje

Tam jest Nash Bridges :D . Przeciez ja nikogo nie nazwalem teraz glupim! uznaje to ostrzezenie ale uwazam iz system jego przyznawaani po prostu sie nie sprawdza! Na prawde mysle ze akzdy bylby zdziwiony gdyby dostal ostrzezenie w takiej sytuaci w jakiej ja je dostałem!
ale ja juz nie mam do nikgogo pretensji, ok, mam ostrzezenia, nic wielkiego ;/
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez FiDo » poniedziałek, 27 lut 2006, 14:29

ale Don Johnson gra Nasha Bridges`a :)
Ostatnio edytowano poniedziałek, 27 lut 2006, 14:33 przez FiDo, łącznie edytowano 1 raz
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Nash Johnson » poniedziałek, 27 lut 2006, 14:32

FiDo napisał(a):ktos powiedzal kiedys (nie pamietam kto i mnie nawet to nie obchodzi), ze ktytykiem zostaje ten, ktory nie moze zostac artysta. luzuj poslady, przestan wszedzie widziec wady. robisz przykrosc sobie i innym ludziom.

krytykiem zostaje ten kto nie może zostać muzykiem, tak jak donosicielem zostaje ten kto nie może być policjantem". To powiedział Frank Zappa! Nie zdawałem sobie sprawy z tego, iż moja krytyka może kogos dotknąć, nadal sobie nie zdaję bo w sumie nie możesz Fido poweidzieć tego w imieniu ogółu! Krytyka moim zdaniem może być konstruktywna i skłania do żywszej dyskusji! Nie można przeciez gadać w nieskończoność o niczym!
NIe mówię, iż należy sie bez rpzerwy wzajemnie krytykować, ale jeśli w rozmowie uczestniczy 20 osób, to nic sie nie stanie jeśli znajdzie sie jedna która skrytykuje coś po to, by pozostałe 19 miało większe zaplecze do przedstawaiania argumentów (odwołując się do tej krytyki) !

[ Dodano: 2006-02-27, 14:39 ]
FiDo napisał(a):ale Don Johnson gra Nasha Bridges`a :)

Qrcze, nie wiedziałem :D Dzieki Fido!! Dzięki Tobie odnalazłem ojca :*
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez FiDo » poniedziałek, 27 lut 2006, 17:11

pastor napisał(a):Co do forumowej rodziny Fido, przepraszam, nie odbierz tego zle, ale sie usmialem :twisted: :twisted: :twisted:

spadowa :P to mialo byc w wielkim cudzyslowiu ;)
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Nash Johnson » poniedziałek, 27 lut 2006, 20:41

Prrrrrrrrrrrrrrrrr. To nie jest rozdział pt. "Skomasowany atak na Nash'a". Przestańcie !!! :( :( :( :( :( :( :help:
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez j0shu4 » poniedziałek, 27 lut 2006, 20:57

Nash zyczysz sobie zamknac temat ?
j0shu4
Moderator

Postprzez Nash Johnson » poniedziałek, 27 lut 2006, 21:04

Pewnie! :) Można! Jak fajnie, że ktoś się mnie pyta o zdanie! Temat ostrzeżeń zostął już hcyba wyczerpany! Wszyscy zgodnie sądzą, że byłem winien, nikt mnie nie przekonał, więc tak... można zamknąc!
Zezwalam :D
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez j0shu4 » poniedziałek, 27 lut 2006, 21:05

as you wish
temat uwazam za zamkniety
j0shu4
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do :: forum