Posty ktore Cie obrazily - czyli slowko do r00ta.

Jeżeli masz coś ciekawego do zaproponowania i uważasz że może to poprawić funkcjonowanie naszego forum - napisz to tutaj.

Postprzez r00t » poniedziałek, 3 paź 2005, 19:51

...normalnie przedszole... KAROLLA-- ...wyluzuj... naprawdę...
r00t
Administrator

Postprzez KAROLLA-- » wtorek, 4 paź 2005, 03:32

r00t napisał(a):...normalnie przedszole... KAROLLA-- ...wyluzuj... naprawdę...

TAK ... r00t przedszkole ... i faktycznie jestes bardzo wyluzowany na to jak sie mnie obraza.. i to nie tylko mnie bo chamskie wpisy dotyczace wielu osob pojawialy sie na tym forum nie raz, bez zadnej reakcji z Twojej strony
wiec jakze zalosny jestes z tym wiecznym blokowania mnie

faktycznie r00t przeczkole... moze wiec czas, zebys byl mniej wyluzowany a bardziej przylozyl sie do wykonywnia swojego zadania administratora zamiast pokazywac wszem i wobec swojej wladzy.... ???

wiesz mlodziesz patrzy i pieknie ich uczysz co to wladza moze, i to taka ktorej woda sodowa udeza do glowy

zastanow sie ....
KAROLLA--

Postprzez KAROLLA-- » wtorek, 4 paź 2005, 03:41

i jeszcze jedno r00t dyskryminacja to przestepstwo
KAROLLA--

Postprzez r00t » wtorek, 4 paź 2005, 08:40

...no i widzisz, ty dalej swoje... jak dziecko któremu zabrali lizaka i ma pretensje do całego świata, mówiłem.. odpocznij trochę od forum... administrator to nie przedszkolanaka która ma targać za uszy każdego kto powidział na kogoś brzydkie słowo... ludzie się z ciebie nabijają może dlatego że jesteś uparta... powtarzasz się... bez przerwy... jak płyta gramofonowa... jeżeli ktoś cię zaczepia zignoruj to jak dorosły człowiek... nie szukaj dziury w całym... czy to jest jedyne forum na którym cię że tak powem "dyskryminowali" ...czasami dobrze jest odetchnąć i poszukać problemu nie na zewnątrz tylko wewnątrz... więc jeszcze raz powtarzam... odpuść... tak po prostu... mi i innym...

przestępstwo mówisz... no i co teraz? może złóż doniesienie....
r00t
Administrator

Postprzez KAROLLA-- » wtorek, 4 paź 2005, 14:01

r00t napisał(a):...no i widzisz, ty dalej swoje...[..] czy to jest jedyne forum na którym cię że tak powem "dyskryminowali" [..]
przestępstwo mówisz... no i co teraz? może złóż doniesienie....

- a Ty to moze nie swoje dalej? dotarlo cos moze do Ciebie??
- jak nie jedyne to gdzie jest to inne forum?? isnieje gdzies moze??

- i tak mowie, ze dyskryminowanie to przestepstwo

POWTARZAM CI JESZCZE RAZ, /bo widze, ze zaslepiony wladza, chelbisz sie tylko swoja mozliwoscia pokazania jej , miedzy innym przez bezpoctawne blokowanie mnie, a nie wykonujesz pracy administratora forum/ TO FORUM JEST PUBLICZNE I KAZDY MA TU PRAWO SIE WPISYWAC
KAROLLA--

Postprzez obv » wtorek, 4 paź 2005, 14:11

KAROLLA-- napisał(a):POWTARZAM CI JESZCZE RAZ, /bo widze, ze zaslepiony wladza, chelbisz sie tylko swoja mozliwoscia pokazania jej , miedzy innym przez bezpoctawne blokowanie mnie, a nie wykonujesz pracy administratora forum/ TO FORUM JEST PUBLICZNE I KAZDY MA TU PRAWO SIE WPISYWAC

tak ,ale jak sie przestrzega panujące tu zasady...a jak się olewa upomnienia od moderatora to się nie dziw ze dostalas bana, wielce urazona lol
obv
Dyskutant

Postprzez Joey » wtorek, 4 paź 2005, 18:57

Karolla kończy to co ja zacząłem .. zawsze jest ten ktoś :P
Joey

Postprzez Slayer » wtorek, 4 paź 2005, 20:23

SatH^Raa napisał(a):KAROLLA-- zapomniałaś jeszcze o mnie. Ja też Cię przecież blokowałem (banowałem :) ) - czyli w Twoim mniemaniu dyskryminowałem.

wez sie lepiej nie wychylaj, bo z Kanady poleci zbiorowy pozew :lol:
Slayer
Terminator

Postprzez Tisaja » środa, 5 paź 2005, 19:33

KAROLLA--[quote]reposte do chamskich TISAJI wpisow o "bateryjce",[/quote]
Riposta nie reposta .Noooo daj namiary na moją wypowiedź o bateryjkach........wiedziałam,że coś Ci się pomyliło ,że mnie zaczepiasz. Znajdź miejsce,w który napisałam o bateriach- to jest wyzwanie! :lol:
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez McCool » sobota, 8 paź 2005, 23:13

ja juz sie pogubilem kto w tym sporze ma racje... jesli w ogole ktos ma racje :]
McCool
Rycerz forum

Postprzez stary_zgred » niedziela, 9 paź 2005, 20:43

KAROLLA-- napisał(a):...faktycznie r00t przeczkole...wiesz mlodziesz patrzy i pieknie ich uczysz co to wladza moze, i to taka ktorej woda sodowa udeza do glowy...

Ja też nie nadążam za wątkiem, ale jako znany łowca "ortografów" z wypiekami na twarzy wklejam cytat z KAROLLI mając nadzieję, że chociaż odrobinkę wstyd jej się zrobi. Z litości pominę interpunkcję. Jednak bardziej prawdopodobna jest jakaś opryskliwa ripsota w stylu "a u Was biją murzynów". Hyyyhyyhyyy.....
stary_zgred
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: forum