mimoza napisał(a):joshu - tvp kultura nie pokazuje nic ciekawego - kanał jest raczej tragiczny, gadające głowy - na transmisje koncertów i spekkakli podobno nie mają kasy....
plażę widziłem także z Mielna - oceniam bardzo nisko - pokrywa się to z ocena całego projektu dokonaną przez tzw. branże, np na portalu wirtualne media, więc bez urazy, zjawiska masowe są jak najbardziej ciekawe - nie jestem snobem zapatrzonym we własny gust, ale plaża była kiepska w mojej ocenie... jeżeli ktoś tą ocena poczuł się urażony to najmocniej przepraszam...

qrczak napisał(a):mimoza napisał(a):mam nadzieję, że za ten badziew miasto nie płaciło...
Heh jasnowidz, nie widział, a już wie że badziew. Podziwiam zdolności.
I jedna rada. Zrób lepiej.
j0shu4 napisał(a):mimoza napisał(a):joshu - tvp kultura nie pokazuje nic ciekawego - kanał jest raczej tragiczny, gadające głowy - na transmisje koncertów i spekkakli podobno nie mają kasy....
plażę widziłem także z Mielna - oceniam bardzo nisko - pokrywa się to z ocena całego projektu dokonaną przez tzw. branże, np na portalu wirtualne media, więc bez urazy, zjawiska masowe są jak najbardziej ciekawe - nie jestem snobem zapatrzonym we własny gust, ale plaża była kiepska w mojej ocenie... jeżeli ktoś tą ocena poczuł się urażony to najmocniej przepraszam...
tyle tego typu eventy oceniane sa raczej przez publicznosc niz specjalistow
do dla publicznosci i widzow cala szopka nie dla smutnych panow piszacych przy laptopach
fachowcy moga co najwyzej oceniac wyniki finansowe stacji TVN i sponsorow no i ogladalnosc poszczegolnych odcinkow , sadze ze calosc raczej przysporzy wielu nowych wielbicieli niz odstraszy , impreza typowo popkulturalna , latwa lekka i przyjemna cokolwiek mialoby to znaczyc a dla turystow dodatkowa atrakcja ktora przypominac im bedzie miasto
w mojej ocenie jak dotad wlasnie kolobrzeg wypadl najlepiej
ps. jak chcesz o tym podyskutowac dawaj na piwo , bedzie katz popkulturalny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości