kliknij tu wypowiedz radnych i prezydenta m.in na temat tvpkacper napisał(a):
Simpli powinieneś pisac FAKTÓW tam lubią takie nieoficjalne niusy![]()
A w telewizji Trwam jest szansa coś załatwić ale trzeba poprosić radnego Bieńkowskiego - ma tam chody wyrobione przy pamiętnym wywiadzie u twojego guru![]()
!!!!! czyż nie tak mówiła prezydent Gronkiewicz-Waltz - jeden z waszych guru??????

telka_es napisał(a):
Kacper troche kultury i towrzyskiej ogłady......... p.Bieńkowski nawet jakby był prezydentem przez tydzień zasługuje na miano prezydenta , a był nim 3 kadencje więc tym bardziej........ troche szacunku dla innych!!!!! czyż nie tak mówiła prezydent Gronkiewicz-Waltz - jeden z waszych guru??????
p.s.domyślam się ze gdzies tamgłęboko marzy ci sie takie stanowisko ale niedoczekanie hehehehe
simplicissimus napisał(a):Achaja napisał(a):nie czułam się wczoraj najlepiej... ale jak przeczytałam post simpliego stwierdziłam, że było ze mną bardzo źle bo ja usłyszałam, ze rozmowy trwają, ale są problemy...
teraz jestem pewna, że nie było ze mną tak źlei jednak to nie ja się przesłyszałam
Achaja, ja wczoraj usłyszałem, że rozmowy trwają nad sprowadzeniem telewizji, ale już nie telewizji publicznej. Dziś potwierdzenie tej informacji otrzymałem w Urzędzie Miasta. TVP2 do Kołobrzegu nie przyjedzie.
Sprawdzę jeszcze w protokole. Cóż, errare humanum est.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości