simplicissimus napisał(a):Bonhart napisał(a):No prosze. Mamy nowego metropolite. I to z naszego regionu. Zobaczymy jak sobie poradzi na takim stanowisku.
Zapewne poradzi sobie dobrze. To świetny gracz polityczny. Z Koszalina czy Kołobrzegu trudno uprawia się politykę w kościele. W Warszawie bedzie znacznie łatwiej.
mimoza napisał(a):kołobrzeski pis nie ma się z czego cieszyć.,
ja sie ciesze, chociaż w każdej TV przewija się gdzieś słowo "diecezja koszalińsko - kołobrzeska"...

simplicissimus napisał(a):Bonhart napisał(a):No prosze. Mamy nowego metropolite. I to z naszego regionu. Zobaczymy jak sobie poradzi na takim stanowisku.
Zapewne poradzi sobie dobrze. To świetny gracz polityczny. Z Koszalina czy Kołobrzegu trudno uprawia się politykę w kościele. W Warszawie bedzie znacznie łatwiej.
QB napisał(a):kościoł niech sie trzyma jak najdalej od polityki i uporzadkuje swoje podworko

mimoza napisał(a):napisałem jaki mam pogląd - nic więcej, nie ma się co bulwersować, z butelką nie gadam, bo mnie zacięcie atakuje a simpli czytaj prv...
dyskusja dotyczy nominacji a nie tego co sie komu śni na mój temat...

telka_es napisał(a):mimoza napisał(a):napisałem jaki mam pogląd - nic więcej, nie ma się co bulwersować, z butelką nie gadam, bo mnie zacięcie atakuje a simpli czytaj prv...
dyskusja dotyczy nominacji a nie tego co sie komu śni na mój temat...
nie jestem żadną butelką.......
a Ty wszystko musisz odczytywać jako atak? przewrażliwiony jesteś czy jak????
wiec oświadczam to nie był A T A K
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości