SOCJOTECHNIKA PO

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

SOCJOTECHNIKA PO

Postprzez pifpaf » piątek, 9 lut 2007, 13:26

Słuchając radio ,a dokładniej wypowiedzi członbków PO mam wrażenie, że wyuczyli się kilku linijek na pamięć, bo mówią słowo w słowo to samo i do znudzenia, aż przeciętny Kowalski utrwali to sobie i uzna to za obowiązującą prawdę. Wiem, że ludzie mają już dosyć szczekania jednych na drugich, zakładania podobnych tematów itp. ale aż "krew mnie zalewa" jak się tego słucha. Czy oni myślą, że w Kołobrzegu jakieś półmózgi mieszkają i sami nie potrafią analizować pewnych sytuacji i faktów? Ciągle bla, bla, bla ... Bieńkowski to, Bieńkowski tamto - co słyszę członka PO to mówi o Bieńkowskim ... co to ma być ... jakiś guru, czy kozioł ofiarny ... zająć się miastem proszę ...
pifpaf
Dyskutant

Re: SOCJOTECHNIKA PO

Postprzez skorpion » piątek, 9 lut 2007, 14:04

pifpaf napisał(a):Wiem, że ludzie mają już dosyć szczekania jednych na drugich, zakładania podobnych tematów itp. .

T po co zakladasz??????????????? :lol:
skorpion
Twardziel

Postprzez pifpaf » piątek, 9 lut 2007, 14:24

Bo nie potrafię siedzieć cicho i udawać, że nic się nie dzieje - proste :)
A słuchając teraz konferencję PO tylko potwierdzam wcześniejszą tezę. Już w pierwszych słowach mówi się nieprawdę:
- że radny Bieńkowski apeluje o złożenie mandatu przez p. Gromka (nieprawda, p. Bieńkowski nie chciał się wypowiadać na temat na konferencji a nawet współczuł p. Gromkowi)
- że odżegnuje się tego, że jest kandydatem PiS a nawet wykazywał to przed sądem (zgadza się wyzkazał przed sądem, że był kandydatem na prezydenta miasta ugrupowania Centroprwica Razem a był popierany przez PiS - taka subtelna różnica a istotna)
że podmienił oświadczenie w UG Mielno (złożył dwa, a nie podmienił jedno za drugie) itp.
Boże ile kłamstw i socjotechniki ... :x Wyłączam radio - nie chcę tego słuchać!!!
pifpaf
Dyskutant

Postprzez skorpion » piątek, 9 lut 2007, 14:29

pifpaf napisał(a):że podmienił oświadczenie w UG Mielno (złożył dwa, a nie podmienił jedno za drugie) itp.
Boże ile kłamstw i socjotechniki ... :x Wyłączam radio - nie chcę tego słuchać!!!

Widzę,że też jesteś bardzo dobrze zorientowany (a) w internecie nie ma dwóch oświadczeń -jest tylko jedno - inne niż 2 dni temu.
Masz racje wyłącz radio ja już to dawno uczyniłem.
skorpion
Twardziel

Postprzez qrczak » piątek, 9 lut 2007, 16:33

Niedługo POseł będzie każdą wypowiedź kończył stwierdzeniem:

Poza tym, uważam, że Bieńkowskiego trzeba zniszczyć

Niedługo się dowiemy, że były prezydent podsypywał POsłowi trutkę na szczury do pojemniczka z żelem. :lol:
To będzie chyba ostateczny atak.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez McCool » piątek, 9 lut 2007, 18:36

A Balcerowicz musi odejść :lol:
McCool
Rycerz forum

Postprzez Konsul » piątek, 9 lut 2007, 18:51

Tutaj ta "mania" sięga dalej, Bieńkowski już odszedł, ale i tak to za mało :) .
Konsul
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » piątek, 9 lut 2007, 19:51

pifpaf napisał(a):że podmienił oświadczenie w UG Mielno (złożył dwa, a nie podmienił jedno za drugie) itp.

Faktem jest, że na stronach http://www.mielno.pl obecnie figuruje jedno oswiadczenie, to poprawione...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Konsul » piątek, 9 lut 2007, 20:00

BLAaa napisał(a):

Faktem jest, że na stronach http://www.mielno.pl obecnie figuruje jedno oswiadczenie, to poprawione...

Proszę Państwa już niebawem wszystko się wyjaśni, w Kołobrzegu na specjalnym konsylium pojawią się: Kojak, detektyw Monk, porucznik Colombo, załoga "Kryminalnych", H. Poirot. S. Holmes, a nawet detektyw inwektyw, pies Cywil, Kapitan Żbik, 07 zgłoś się i oni ocenią wszystkie oświadczenia.
Decyzja będzie jedna i niepodważalna.
Uwaga, z ostatniej chwili: są czynione duże wysiłki, aby od razu na koniec raportu wpisać - To wina Bieńkowskiego.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Alien » piątek, 9 lut 2007, 20:24

Konsul napisał(a):
BLAaa napisał(a):
pifpaf napisał(a):
Uwaga, z ostatniej chwili: są czynione duże wysiłki, aby od razu na koniec raportu wpisać - To wina Bieńkowskiego.

Ale trujecie kolego.... Można rzec że wysiłki czynione są w obie strony. A nawet we wszystkie inne możliwe...... Oświadczenia + nasze prawo to jak bomba - wybuchła i dopiero zobaczymy kto dostanie odłamkiem.
Alien
Coś tam napisał

Postprzez Konsul » piątek, 9 lut 2007, 20:32

Typowe uogólnienie tematu, że wszyscy tak robią. No to spójrz uważniej na wypowiedzi różnych polityków, i porównaj ile razy z ust PO jako winien wszystkiego pojawia się H.Bieńkowski, i kogo PIS z CPR wskazuje winnego. Jak już zauważyłeś te dwie ostatnie formacje jakoś nie mają fobii na tle jednej osoby.
Prawo nigdy nie jest prywatne, w Polsce obowiązuje wszystkich. A karygodnym jest fakt, że ktoś kto skończył prawo, to neguje.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Alien » piątek, 9 lut 2007, 23:46

Ooooo cóż za amnezja...... A ostatnia konferencja PiS w Kgu była pewnie o motylkach.... Poza tym nie twierdze wcale że wszyscy tak robią. Raczej li tylko główni aktorzy sceny kołobrzeskiej....
Alien
Coś tam napisał

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg