Dąbkowski SHOW

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Quit » sobota, 20 sty 2007, 17:50

:mg: matko bolsa :mg:
Quit

Postprzez dziewuszka » sobota, 20 sty 2007, 21:03

Chciałam tylko powiedzieć, że te zdjęcia do dyspozycji prasy, to jakieś takie bzieeeee... są....

:)
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez Colberg » sobota, 20 sty 2007, 21:28

Ujmujące - i kłamliwe - jest stwierdzenie:

odznaczony Złotą Odznaką GOT (Górska Odznaka Turystyczna PTTK)

1. Nikt nikogo nie odznacza. Po prostu odznakę się zdobywa - wypełniając określone normy punktowe.
2. Nie ma czegoś takiego jak Złota Odznaka GOT. GOT zdobywa się w kolejności: popularna, mała brązowa, mała srebrna, mała złota, duża brązowa, duża srebrna, duża złota. I tyle. O dużą złotą rzeczonego działacza nie podejrzewam...
Colberg
Ważniak

Postprzez BLAaa » sobota, 20 sty 2007, 21:32

Artur urodził się i przez długi czas mieszkał w Nowym Sączu. Więc odznake GOT mógł zdobyć z palcem w d...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Colberg » sobota, 20 sty 2007, 21:58

BLAaa napisał(a):Artur urodził się i przez długi czas mieszkał w Nowym Sączu. Więc odznake GOT mógł zdobyć z palcem w d...

:lol: :lol:
Czemu piszesz o czymś - o czym nie masz zielonego pojęcia?

Przy założeniu, że Artur D. odznakę zaczął zdobywać w 14 roku życia, musiał wydeptać 1230 punktów GOT - aby otrzymać małą złotą. 1 punkt to jeden kilometr lub 100 metrów sumy podejść. Trasy na jeden stopień odznaki nie mogą się powtarzać. Mówiąc obrazowo - musiałby (gdyby regulamin to dopuszczał) 25 razy wejść z Palenicy Białczańskiej na Rysy i z powrotem, lub 56 razy przejść trasę Karpacz Biały Jar - Śnieżka i z powrotem...
A duża złota? Wymaga jeszcze 6 wielodniowych wypraw we wszystkich pasmach polskich gór (szczegóły pominę).
Wiedząc że studiował w Koszalinie - nie widzę fizycznej możliwości górskiego szaleństwa i natrzaskania kilometrów w okolicach Nowego Sącza... A już na pewno nie z palcem w d...
Colberg
Ważniak

Postprzez Mist » sobota, 20 sty 2007, 22:02

ależ się wdajecie w anatomiczne szczegóły, gdzie doświadczeni trampingowcy trzymają palce w czasie zdobywania kolejnych odznak..
a fe!
Mist
Dyskutant

Postprzez BLAaa » sobota, 20 sty 2007, 22:08

Colberg, nie mam żadnego powodu, zeby tłumaczyć Artura D. Stwierdzam fakt, że urodził sie i długo mieszkał w Nowym Sączu!! A to mogło znaczyć, że GOT zdobył jak chciał. Ja w ciagu jednej kolonii zdobyłem Popularna odznakę GOT...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Colberg » sobota, 20 sty 2007, 22:26

taaaa... ja po prostu twierdzę, że zdobycie dużej złotej GOT wymaga MINIMUM 6 lat (zgodnie z regulaminem). Ale przy założeniu, że przez 3 ostatnie lata w górach spędza się po co najmniej 2 miesiące (bez przerwy)... I to bynajmniej nie w okolicach własnego domu - tylko od Sudetów po Bieszczady. To bardzo, bardzo, bardzo trudne... Znam tylko kilku posiadaczy dużej złotej GOT. Żaden z nich nie mieszka w Kołobrzegu (tylko w pobliżu gór), żaden z nich nie ma mniej niż 40 lat. To tyle na ten temat.
Colberg
Ważniak

Postprzez dziewuszka » sobota, 20 sty 2007, 22:41

ptaku napisał(a):Design strony jest na bardzo niskim poziomie.

Pan A.D. również nie błyszczy w swoim show...

Ale przynzać trzeba, że przystojny jest - choc zupełnie nie w moim typie... ;)
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez Flo » sobota, 20 sty 2007, 23:46

ptaku napisał(a):Design strony jest na bardzo niskim poziomie.

Pan A.D. również nie błyszczy w swoim show...

a cos Ty taki na nie? Arutro zaszedl Ci za skore? :twisted:
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez McCool » niedziela, 21 sty 2007, 01:32

dziewuszka napisał(a):Ale przynzać trzeba, że przystojny jest - choc zupełnie nie w moim typie... ;)

To prawie tak jak ja. Przystojny, ale niestety nie w typie żadnej kobiety. :twisted:

Co do stronki... Dawno już ją widziałem, bo od dawna stoi. Ciekawy sposób na promocje, ale denna realizacja. Mawiam, że dobry marketingowiec to taki, który sprzeda lód eskimosom... ale wydaje mi się, że w tej sytuacji, to może udałoby mu się go sprzedać po długotrwałym działaniu efektu cierplarnianego. :)
McCool
Rycerz forum

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg