Otwarcie lata-

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Otwarcie lata-

Postprzez Messenger » wtorek, 19 gru 2006, 10:46

"Otwarcie lata" to impreza organizowana od 5 lat na inaugurację sezonu letniego w naszym mieście. Za każdym razem impreza ta była transmitowana w telewizji publicznej lub prywatnej na terenie całego kraju, z kilkukrotnymi powtórkami. Jednorazowo na żywo i w TV imprezę oglądało około 2 mln ludzi. Rokrocznie z budżetu miasta było wydatkowane 350 000 zł. Czy taka impreza za tak duże pieniądze potrzebna jest największemu uzdrowisku w Polsce? Prosimy o wyrażenie własnej opinii pod adresem: opinie@um.kolobrzeg.pl

Jakaś duża impreza powinna być. Tylko czy akurat z Michałem Wiśniewskim albo Marylą Rodowicz??
Messenger
Ważniak

Postprzez Syriusz » wtorek, 19 gru 2006, 10:53

OOOO nowy dyrektor promocji? :wink: :lol: :lol: :lol:
Syriusz
Mistrz klawiatury

Postprzez Miki » wtorek, 19 gru 2006, 10:54

Syriusz napisał(a):OOOO nowy dyrektor promocji? :wink: :lol: :lol: :lol:

Pewnie tak :lol: :wink: i najlepiej niech wykluczy wszystkie imprezy to napewno zyska turystów :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :] :lol: :lol:
Miki
Ważniak

Postprzez McCool » wtorek, 19 gru 2006, 12:57

Na moje oko to on nie chce nic wykluczać, tylko czeka na opinię mieszkańców miasta w tym temacie. Dobra inicjatywa, tylko drogą mailową to raczej spotka się z marnym skutkiem się obawiam.
McCool
Rycerz forum

Postprzez Arkadiusz K » wtorek, 19 gru 2006, 15:44

Również mam takie odczucie. A co sądzicie o Interfolku :?:
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez j0shu4 » wtorek, 19 gru 2006, 16:02

rece precz od interfolku
co innego sobie zlikwidujcie
np. przerost etatow
j0shu4
Moderator

Postprzez FiDo » wtorek, 19 gru 2006, 16:34

Arkadiusz K napisał(a):Również mam takie odczucie. A co sądzicie o Interfolku :?:

mam wrazenie, ze podumiera. a wielka szkoda :/ moim zdaniem najlepsza kolobrzeska impreza w sezonie
FiDo
Arcymistrz

Postprzez rysio » wtorek, 19 gru 2006, 19:18

FiDo napisał(a):
Arkadiusz K napisał(a):Również mam takie odczucie. A co sądzicie o Interfolku :?:

mam wrazenie, ze podumiera. a wielka szkoda :/ moim zdaniem najlepsza kolobrzeska impreza w sezonie

no to prawda (o tym czy podumiera nie wiem, a jakby tak bylo pewnie z obawy uciekalbym przed uwierzeniem w to) - jest to najlepsza impreza kolobrzeska, i to nie tylko w sezonie :) ... i mowie tak wcale nie przez moj z interfolkiem wieloletni zwiazek. zwyczajnie nic lepszego - ciekawszego sie tu nie dzieje. a poza sezonem to dopiero jest mogila - proby zorganizowania koncertu juz 3ci raz nie wypalily z obawy przed zbyt niska frekwencja... porazka.
rysio
Terminator

Postprzez ewe » środa, 20 gru 2006, 09:29

INterfolk - piękna , ale podupadająca ,impreza na 50 % . Powinna byc bardziej rozkręcona, więcej imprez towarzyszących , związanych z tą tematyką
ewe
Gwiazdor

Powrót do :: miasto kołobrzeg