SatH^Raa napisał(a)::lol:
Wybaczcie, ale to jaki w końcu zapadł wyrok?

Messenger napisał(a):Uczymy się, nie skłamałam ani na jotę.
kazió napisał(a):swoja droga, dziwne ze sad musial stwierdzac czyim kandydatem jest H.B.
zalosna kampania w miescie o wymiarach supermarketu

Demurrer napisał(a):Czyli nakazał Sąd Gromkowi sprostować.
Czyli Messenger znowu kłamie tak jak w przypadku obwieszczonego niegdyś rzekomego oskarżania H.B. przez Min. Ziobro.
Czyli wszystko w normie
A obiecywałeś/aś:
http://forum.tkk.pl/engine/viewtopic.ph ... ht=#360365Messenger napisał(a):Uczymy się, nie skłamałam ani na jotę.
Demurrer napisał(a):Czyli nakazał Sąd Gromkowi sprostować.
Czyli Messenger znowu kłamie tak jak w przypadku obwieszczonego niegdyś rzekomego oskarżania H.B. przez Min. Ziobro.
Czyli wszystko w normie

simplicissimus napisał(a):M@dF napisał(a):I co na to nasz "bezstronny" dziennikarz simplicissimus?
Coś ci powiem. Jesteś pusta jak dzwon w środku. Jest mi przykro, że muszę to powiedzieć. Obrażasz mnie i atakujesz. Nigdy nie zrobiłem tego wobec ciebie, bo po prostu cię lubię.
Twoja orientacja w polityce jest wiedza mrówki o lesie. Jeśli godzisz się z kłamstwami Janusza Gromka, Sebastiana Karpiniuka czy Marka Hoka, to sorry. j0shu4 zacytował ci orzeczenie sądu. To za mało dla ciebie. Trudno.
Obrażasz mnie, podważając moją bezstronność. Przykro mi, że twoim szefem jest kłamczuch.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości