kazió napisał(a):co za obluda, chyba twoj kandydat nie znalazl sie w 2 turze?
Mafi napisał(a):Kto przed wyborami sam sobie w bramkę strzeli?
KaucZ napisał(a):McCool - daj spokoj... to moim zdaniem nie ma sensu. 'Bojówkarze' są zazwyczaj zaślepieni i nie są w stanie dać obiektywnej oceny... Nawet by się nie odwazyli... bo po co ? Samemu sobie grób kopać?
McCool napisał(a):KaucZ napisał(a):McCool - daj spokoj... to moim zdaniem nie ma sensu. 'Bojówkarze' są zazwyczaj zaślepieni i nie są w stanie dać obiektywnej oceny... Nawet by się nie odwazyli... bo po co ? Samemu sobie grób kopać?
Nie o to chodzi. Wmawiają ludziom, w telewizji, w radio, na forum, że nie prowadzą agresywnej kampanii, a najeżdżają, że aż kurz się unosi. Mówią, że się nie stresują, a spinają poślady, bo w grę wchodzą ogromne pieniądze za prowadzenie kampanii... Czekam po prostu, kto potrafi poluzować odrobinę mięśnie pośladków, odnaleźć wadę swojego kandydata i umieć z niej naprościej mówiąc zażartować.
Jak napiszę, że ludzkie oblicze kandydata, któremu zdarza się popełniać błędy, wykazało w badaniach socjologów że zwiększa zaufanie społeczne, to może wtedy coś jeszcze tu skrobną.
PS. Mój kandydat jako jedyny potrafił mieć sam do siebie dystans i zamiast plakatu wyborczego rozwieszał swoją karykaturę.
McCool napisał(a):
PS. Mój kandydat jako jedyny potrafił mieć sam do siebie dystans i zamiast plakatu wyborczego rozwieszał swoją karykaturę.
Dla mnie to zaleta skoro ma dystans do siebie, dobrze dla niego. A temat jest o wadach tak? 
.. po za tym jest dyrektorem szkoły panstwowej .. lepiej byłoby jakby był prywatnej .. ale jak bedzie rzadzic to zobaczym po wyborach
.. ale jesli chodzi o poglady gospodarcze i na wolnosc człowieka to w porządku 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości