Wybory zbliżają się wielkimi krokami. W wielu dyskusjach schodzi się na temat kto będzie najlepszym Prezydentem dla naszego miasta. Dla usytematyzowania tych polemik zakładam właśnie ten temat.
Dla mnie najlepszym kandydaetm jest obecny Prezydent.
Konsul napisał(a):Wybory zbliżają się wielkimi krokami. W wielu dyskusjach schodzi się na temat kto będzie najlepszym Prezydentem dla naszego miasta.
stary_zgred napisał(a):Posłużę się aforyzmem z Twojej sygnatury. Być może, że świnto prawda, w wersji bardziej powściągliwej - tyż prawda, ale najpewniej gówno prawda. Chociaż może być świnto prawda zważywszy na niewielkie możliwości wyboru. A to jest nienajlepsza sytuacja.
będą większe możliwości wyboru.Konsul napisał(a):Wybory zbliżają się wielkimi krokami. W wielu dyskusjach schodzi się na temat kto będzie najlepszym Prezydentem dla naszego miasta. Dla usytematyzowania tych polemik zakładam właśnie ten temat.
Eureka napisał(a):Konsul napisał(a):Wybory zbliżają się wielkimi krokami. W wielu dyskusjach schodzi się na temat kto będzie najlepszym Prezydentem dla naszego miasta. Dla usytematyzowania tych polemik zakładam właśnie ten temat.
Dla obecnego mówię-NIE. Dla Janusza Gromka mówię-TAK.
Janusz Gromek jest otwarty i życzliwy dla ludzi, czego nie można powiedzieć o obecnym prezydencie, który często jest arogancki i złośliwy. Doświdczyłem tego osobiście.
(Wybaczcie, że tyle tego wyszło, ale musiałem gdzieś to z siebie wyrzucić
).Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 8 gości