Pytanie o dermatologa

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Pytanie o dermatologa

Postprzez Dudette » piątek, 2 cze 2006, 12:02

Jak w temacie. Proszę o wasze opinie na temat dermatologów kołobrzeskich. Muszę iść z małym dzieckiem do dobrego fachowca. Czy możecie mi kogoś polecić? Proszę od razu namiary. Dzięki.

Pozdrawiam
Dudette
Coś tam napisał

Postprzez Flo » piątek, 2 cze 2006, 13:20

tak jak powyzej Klos

kobitka zdolna jest, bywalem tam kiedys i efekty byly bardzo pozytywne, wrecz idealne
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Dudette » piątek, 2 cze 2006, 15:30

Dzięki za opinie.
Dudette
Coś tam napisał

Postprzez Quit » piątek, 2 cze 2006, 16:30

Ja tez polecam tego samego lekarza. Profesjonalistka w kazdym calu, a i raczej nie nalezy do tych, ktorzy "zdzieraja". Z tego co pamietam placisz chyba troche wiecej za 1 razem, a potem jak Cie juz zapisza do swojej bazy pacjentow, to placisz troszke mniej. Niestety nie znam aktualnych stawek. Ja np. mialam usuwane znamiona i bylam kilka razy i.... nie zawsze placilam jak za "normalna" wizyte. Czasem mniej, czasem wcale, Pani doktor decydowala, jednak lepiej zawsze miec kaske przy sobie, zeby nie bylo niespodzianki. Aha... koniecznie trzeba sie rejestrowac/umowic na wizyte, bo tam zawsze duzo ludzi.
Quit

Postprzez Flo » sobota, 3 cze 2006, 19:44

ja za pierwsza wizyte - skierowanie do laboratoirum na pobranie probek nie zaplacilem nic
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez U-S » czwartek, 8 cze 2006, 12:23

Zgadzam się, Ewa Madej -Kłos, najlepsza dermatolog w mieście. Mi też bardzo pomogła,a i zapłaciłam tylko za 1-sza wizytę potem za kontrolę i konsultacje ( 2 krotne) nic, potem jak zdecydowałam się na zabieg to tylko płaciłam za tenże zabieg i jeszcze dostałam kosmetyki do pielęgnacji za free. Efekt był rewelacyjny. Polecam!
U-S
Weteran

Powrót do :: miasto kołobrzeg