Konik 2005

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Konik 2005

Postprzez marek » sobota, 11 lut 2006, 00:19

Obrazek
Nagrodę Prezydenta otrzymała pani Maria Dudek.
marek
V.I.P

Postprzez agentWomen » sobota, 11 lut 2006, 01:00

Brawo
Szefowa zespołu w którym tańcowałam
agentWomen
Ważniak

Postprzez report5 » sobota, 11 lut 2006, 10:33

gartulacje !!! bardzo duży dorobek artystyczny !
report5

Postprzez ten obcy » sobota, 11 lut 2006, 11:25

No, ale to tylko jedna nagroda. A gdzie trzy następne? Czy to prawda, że nagrodzeni to też: Akcja Katolicka - Katarzyna Paciorkowska, Kupcy i Przedsiębiorcy - Jarek Nizioł, i malarz Mariusz Kaleta ? Ma ktoś zdjęcia?
ten obcy
Bywalec

Postprzez report5 » sobota, 11 lut 2006, 11:30

nie mam wiedzy albowiem nie byłem - :) - :) -:)))
report5

Postprzez ten obcy » sobota, 11 lut 2006, 11:34

Ty sie uwaliłeś rok temu, to cie już nie zapraszają. Może to i dla ciebie lepiej. Skoro masz problem alkoholowy, to unikaj pokus.
ten obcy
Bywalec

Postprzez report5 » sobota, 11 lut 2006, 11:49

ten obcy napisał(a):Ty sie uwaliłeś rok temu, to cie już nie zapraszają. Może to i dla ciebie lepiej. Skoro masz problem alkoholowy, to unikaj pokus.

sam masz problem z neuzasadnioną nienawiścią do ludzi - ha, nie przykleisz mi takiej metki - za duzo ludzi mnie zna - spróbuj czego innego... tylko zważ że robisz sobie krzywdę - obcy dla siebie - siebie też się wstydzisz - ? powiedz bliskim co wypisujesz pod anonimem na bliźnich - na pwno będą z ciebie dumni..
report5

Postprzez pluskwa » sobota, 11 lut 2006, 12:32

ten obcy napisał(a):No, ale to tylko jedna nagroda. A gdzie trzy następne? Czy to prawda, że nagrodzeni to też: Akcja Katolicka - Katarzyna Paciorkowska, Kupcy i Przedsiębiorcy - Jarek Nizioł, i malarz Mariusz Kaleta ? Ma ktoś zdjęcia?
u gryzipiórów na KSD coś juz jest, nawet trochę zdjęć. Kaleta, Akcja i Nizioł dostali narody prezydenta. Do konika nominowali Dudkową, Lubińskiego i Wanię :) Mało polityczne te nominacje. Repcio wróżył kampanię wyborczą na Konikach a tu zonk. Pani Wiosna :)
pluskwa

Postprzez pluskwa » sobota, 11 lut 2006, 12:33

ten obcy napisał(a):Ty sie uwaliłeś rok temu, to cie już nie zapraszają. Może to i dla ciebie lepiej. Skoro masz problem alkoholowy, to unikaj pokus.
Widziałeś Repcia w sałatce?
pluskwa

Postprzez kiełbasa z rusztu » sobota, 11 lut 2006, 12:37

report5 napisał(a):

sam masz problem z neuzasadnioną nienawiścią do ludzi - ha, nie przykleisz mi takiej metki - za duzo ludzi mnie zna - spróbuj czego innego... tylko zważ że robisz sobie krzywdę - obcy dla siebie - siebie też się wstydzisz - ? powiedz bliskim co wypisujesz pod anonimem na bliźnich - na pwno będą z ciebie dumni..

Zaczyna się. Ale maniacy.
kiełbasa z rusztu

Postprzez report5 » sobota, 11 lut 2006, 12:49

pluskwa napisał(a):
Widziałeś Repcia w sałatce?

pluskwa - nie badź swinią - wiesz ze nie pije - obcy odreagowuje ale już dobrzy ludzie donioesli z kim mam do czynienia - obrzydliwość...

tyle tego mu zostało, że może sobie anonimowo napisać -

przy okazji - najbardziej obraźliwe teksty na forum sadzą ludzie z urzędu - i to będzie niebawem temat dziennikarski - ha, pozory anonimowości - i służebnej postawy w stosunku do przełozonych

tylko biedni ludzie - nie mówicie o mobingu - nikt od was tego nie oczekuje - nikt od was nie wymaga, zebyście się w ten sposób przypochlebiali pracodawcy --

scena w urzedzie jak z misia :

szefie a ten dziennikarz co o panu żle napisał, powiedział, to bije zone, pije wódkę, chodzi do agencji... etc ...

osoba tak jednocząca się z szefem uważa, że złapała punkty a prawda jest taka, ze szef pyta przy najbliższej okazji - słuchaj co ta... osoba chce od ciebie, bo opowiada jakieś straszne rzeczy na twój temat... ha

wisi mi to ale polecam pod rozwagę...

-
report5

Postprzez pluskwa » sobota, 11 lut 2006, 12:53

report5 napisał(a):pluskwa - nie badź swinią - wiesz ze nie pije - obcy odreagowuje ale już dobrzy ludzie donioesli z kim mam do czynienia - obrzydliwość...
Całkiem ocipłeś? Tam jest ZNAK ZAPYTANIA, miało być o Konikach a nie o twoim ukrytym, bądź sugerowanym alkoholiźmie
pluskwa

Postprzez report5 » sobota, 11 lut 2006, 12:56

pluskwa napisał(a):
report5 napisał(a):pluskwa - nie badź swinią - wiesz ze nie pije - obcy odreagowuje ale już dobrzy ludzie donioesli z kim mam do czynienia - obrzydliwość...
Całkiem ocipłeś? Tam jest ZNAK ZAPYTANIA, miało być o Konikach a nie o twoim ukrytym, bądź sugerowanym alkoholiźmie

ja ci dam znak zapytania - plują na mnie a ty się dziwisz ? - nie wymagam byś mnie zasłaniał klatą - ale daj swiadectwo prawdzie... idę się upić.... powietrzem...

zdenerwowany jestem bo się cioły czepiają - sorkas,
report5

Postprzez ten obcy » sobota, 11 lut 2006, 12:56

Miało byc o konikach, to poproszę. Problem alkoholowy wyszedł sam z siebie, jak sie Repa poogląda. Tak z ręką na sercu, to nie widziałem go w sałatce. Report, nie chce ci psuć soboty, ale ty sam wiesz, jak jest. Znasz siebie lepiej, a ja cię prawie wcale. Czy koniki przeszły bez komentarzy? Wszyscy zgodni i szczęśliwi? Toż to chyba nie Kołobrzeg?
ten obcy
Bywalec

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg