Vin napisał(a):tak tak
najlepiej ty skarzypyto donies o tym
masz czas i sie nudzisz, to mozesz sie tym zajac
a wracajac do tematu
ja juz nawet nie patrze na slupy
moga tam sobie kleic co chca
najlepiej reklame marlboro

McCool napisał(a):Vin, nie bądź taka mądra, bo pewnie gdyby chodziło bezpośrednio o Ciebie to byś inaczej śpiewała słysząc o takiej sytuacji. Zajęć to ja wiele bardziej ważniejszych, żeby się takimi pierdołami zajmować, chociaż poczucie bezkarności u ludzi ogólnie rzecz biorąc jest irytujące.
Ciekawe jak pan prezes komunikacji miejskiej wytłumaczy się z wizerunku henryka bieńkowskiego na autobusach. Podobno zakaz był, a sztab Henryka Rupnika odmowę dostał.
..
..

Flo napisał(a):McCool napisał(a):Vin, nie bądź taka mądra, bo pewnie gdyby chodziło bezpośrednio o Ciebie to byś inaczej śpiewała słysząc o takiej sytuacji. Zajęć to ja wiele bardziej ważniejszych, żeby się takimi pierdołami zajmować, chociaż poczucie bezkarności u ludzi ogólnie rzecz biorąc jest irytujące.
Ciekawe jak pan prezes komunikacji miejskiej wytłumaczy się z wizerunku henryka bieńkowskiego na autobusach. Podobno zakaz był, a sztab Henryka Rupnika odmowę dostał.
dostal odmowe bo nie pasowal na wystroj autobusu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości