Kandydaci na prezydenta ..

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez BLAaa » czwartek, 9 lis 2006, 19:23

jeszcze się przedstaw, to załapiesz się na mandacik od 500 do 5 tys zł. taka jest aktualnie taksa, za niszczenie materiałów wyborczych innych komitetów :wink:
BLAaa
Uzależniony

Postprzez McCool » czwartek, 9 lis 2006, 20:07

Ja kolegę znam :twisted:
McCool
Rycerz forum

Postprzez rex » piątek, 10 lis 2006, 12:09

hmm .. niszczenie? ..

Szczecin-Podjuchy: przychodzą ludzie z PiS wieszają plakaty na słupie kandydata swojego .. godzine pozniej wisi tam juz kandydat PO .. no to zalepili go .. ale po kwadransie znow przychodzą POwcy i zalepiaja PiS .. w pare godzin polozyli z kilkanascie warstw plakatów ;)

a przedstawic sie? .. proszę bardzo

Zbigniew P. Majzner .. kandydat do rady miasta z KWW Realni - "Niezależni" .. okręg nr 1, poz. 3 :twisted:
rex
Mistrz klawiatury

Postprzez McCool » piątek, 10 lis 2006, 14:12

rex, za takie działanie możesz stanąć razem z panami ze sztabu henryka bieńkowskiego w jednym szeregu przed sądem.

hm, a te słupy to nie jakieś słupy z koziej d*py? Bo tutaj słupami zarządza prywatna firma. Z resztą mieszkamy w Kg a nie w Szczecinie.
McCool
Rycerz forum

Postprzez Vin » piątek, 10 lis 2006, 14:23

tak tak
najlepiej ty skarzypyto donies o tym
masz czas i sie nudzisz, to mozesz sie tym zajac

a wracajac do tematu
ja juz nawet nie patrze na slupy
moga tam sobie kleic co chca
najlepiej reklame marlboro :P

:P
Vin
Uzależniony

Postprzez Stavro » piątek, 10 lis 2006, 14:35

Vin napisał(a):tak tak
najlepiej ty skarzypyto donies o tym
masz czas i sie nudzisz, to mozesz sie tym zajac

a wracajac do tematu
ja juz nawet nie patrze na slupy
moga tam sobie kleic co chca
najlepiej reklame marlboro :P

:P

dokladnie..juz i tak wszystko w jedno sie zlewa...

a kiedy sa wybory ??
Stavro
Rycerz forum

Postprzez McCool » piątek, 10 lis 2006, 14:43

Vin, nie bądź taka mądra, bo pewnie gdyby chodziło bezpośrednio o Ciebie to byś inaczej śpiewała słysząc o takiej sytuacji. Zajęć to ja wiele bardziej ważniejszych, żeby się takimi pierdołami zajmować, chociaż poczucie bezkarności u ludzi ogólnie rzecz biorąc jest irytujące.

Ciekawe jak pan prezes komunikacji miejskiej wytłumaczy się z wizerunku henryka bieńkowskiego na autobusach. Podobno zakaz był, a sztab Henryka Rupnika odmowę dostał.
McCool
Rycerz forum

Postprzez Flo » piątek, 10 lis 2006, 15:14

McCool napisał(a):Vin, nie bądź taka mądra, bo pewnie gdyby chodziło bezpośrednio o Ciebie to byś inaczej śpiewała słysząc o takiej sytuacji. Zajęć to ja wiele bardziej ważniejszych, żeby się takimi pierdołami zajmować, chociaż poczucie bezkarności u ludzi ogólnie rzecz biorąc jest irytujące.

Ciekawe jak pan prezes komunikacji miejskiej wytłumaczy się z wizerunku henryka bieńkowskiego na autobusach. Podobno zakaz był, a sztab Henryka Rupnika odmowę dostał.

dostal odmowe bo nie pasowal na wystroj autobusu
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez rex » piątek, 10 lis 2006, 16:09

Drogi Darku .. zostaw proszę Vin w spokoju .. jak chcesz się na kim wyżyć to możesz na mnie .. proszę bardzo :) ..

poza tym dlaczego mówisz o sztabie Pana Henryka Bieńkowskiego? .. ja nie mam z nimi nic wspólnego .. ja w Szczecinie jestem .. dzis roznoszę ulotki z Panią Teresą Lubińską .. w sobote wroce do Kołobrzegu, rano w niedzielę zagłosuję na siebie, a wieczorem bede w Szczecinie w Sztabie Wyborczym PiS :D ..

ps. w szczecinie pieknie widac walke wyborczą: zaklejanie plakatów, zrywanie ich (nawet nalepki zrywają), rozdawanie chusteczek higienicznych z wizerunkiem kandydata PO (szkoda ze papieru toaletowego nie mieli), a Samoobrona nawet warzywa rozdawała :)
rex
Mistrz klawiatury

Postprzez McCool » piątek, 10 lis 2006, 17:32

Flo napisał(a):
McCool napisał(a):Vin, nie bądź taka mądra, bo pewnie gdyby chodziło bezpośrednio o Ciebie to byś inaczej śpiewała słysząc o takiej sytuacji. Zajęć to ja wiele bardziej ważniejszych, żeby się takimi pierdołami zajmować, chociaż poczucie bezkarności u ludzi ogólnie rzecz biorąc jest irytujące.

dostal odmowe bo nie pasowal na wystroj autobusu

Racja, Bieńkowski jest w końcu taki.... twarzowy :)

Rex, z tego co mówisz, to mi się kreuje obraz totalnej samowolki wyborczej. Tam przypadkiem do rękoczynów nie dochodzi pod tymi słupami? :)

Ps. na nikim się nie mam ochoty wyżywać. Moje dwa kaczątka mnie pilnują.
McCool
Rycerz forum

Postprzez Peny » sobota, 11 lis 2006, 22:02

Tak sie zastanawiam... czy w naszym miescie nie powinnno sie tytulowac prezydenta burmistrzem?? Bo o ile mi wiadomo prezydent rzadzi w miastach powyzej 100tys, mieszkancow, a burmistrz do 100tys... Czy po prostu mam jakies sprzeczne informacje..? :|
Peny
Terminator

Postprzez Vin » sobota, 11 lis 2006, 22:22

:lol:

na rusosie w amfiteatrze konferansjer podziekowal ladnie do mikrofonu burmistrzowi miasta kg panu Bienkowskiemu

:lol:
Vin
Uzależniony

Postprzez Peny » sobota, 11 lis 2006, 23:15

No prosze, tego nie wiedzialam :]
Peny
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg