Vin napisał(a)::lol:
myślałam, że padne jak Sebastian Karpiniuk powiedział o nieskutecznej toalecie dla psów
tez mam nadzieje, ze pan prezydent Bieńkowski nie będzie zabierał psów ktore nie są posłuszne i się tam nie załatwiają
Achaja napisał(a):abyss napisał(a):Takie wychodki dla psów są w wielu państwach.U nas się nie przyjął,chociaż kto wie?
Nie wiem skąd takie zdanie na ten temat , że cała "Polska" się śmiała.
Wystarczy logicznie pomyśleć
Rozwiązaniem problemu związanego z psami (czyli zanieczyszczenia miasta ) nie może być teren o rozmiarach 2x2 m (albo coś koło tego), a teren gdzie pies może się wybiegać, gdzie może załatwić swoje potrzeby, a właściciel będzie miał możliwość (specjalne kosze) sprzątnąć po swoim pupilu i nie jeden placyk, a wydzielenie takich terenów w kilku miejscach miasta
Wiem, że nadal będą tacy właściciele, którym sie nie będzie chciało...
Jednak jest wielu takich, którzy z chęcią skorzystaliby z możliwości spokojnego puszczenia swojego psiaka by mógł się bezpiecznie wybiegać i załatwić
abyss napisał(a):Sugerujesz , że myślę nielogicznie?
Zgadzam się , że wychodek był za mały.Generalnie zgadzam się z Waszymi opinami w tej materii.
Poseł powinien zajmować się ważniejsymi sprawami , a nie wychodkami dla psów.
Długoimienny napisał(a):abyss napisał(a): poseł, który tylko mówił i mówił, obwieścił wszem i wobec, że nielegalnych handlarzy z bulwaru można wykurzyć nnymi metodami.Czekam więc z utęsknieniem na tą pomoc pana posła
A ja proponuję, żeby pan poseł, znany ze swej skuteczności w świetle kamer, osobiście zajął się problemem. Przyjedzie TVP, TVN, Polsat, TKK też będzie, no bo bez TKK nie byłoby wydarzenia medialnego posła. I niech poseł się wykaże. Osobiście przyjdę i zobaczę, jak Warszawiak pluje na jego garnitur.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości