Długoimienny napisał(a):BLAaa napisał(a):Pisałeś, że powinno to być społeczne, więc zapytałem o prezia. Obiecywał w 2002 r, że pensja prezydenta powinna wynosić c.a. 7 tys. i tyle wystarczy. A ma ok. 9 i chyba nie wystarczyło. O tym mówił Seba. Ale i inni pamietają. A jeżeli chodzi o moje oświadczenie, to nigdy go nie kryłem. I nie zamierzam.
Gwoli informacji, przypomnę tylko, że gdy rada procedowała kwestie wysokości pensji prezydenta, S. Karpiniuk, który dziś krytykuje swego dawnego "kolegę", głosował wówczas "za". Z tego co pamiętam, to ów projekt uchwały był nawet autorstwa S. Karpiniuka (wówczas przewodniczącego Rady). Po świętach potwierdzę to w BRM.
\Po co? Mam z czego żyć. Jeszcze byłbym kiepskim samorządowcem. Do dzisiaj nie musiałem i nie nauczyłem się wchodzić w układy i układziki. Mało tego, nie widzę miejsca na układziki w samorządzie lokalnym. Rolą samorządowca jest dbanie o społeczność. Jakoś kłóci się to z powszechnym odbiorem społecznym i informacjami jakie docierają poprzez media.BLAaa napisał(a):Wiesz pluskwo, wystartuj w wyborach, poddaj się pod osąd wyborców. Zrób to...
BLAaa napisał(a):Na kanwie ostatnich wydarzeń nie pytanie o zjednoczenie lewicy zaczyna być interesujące, ale "czy prawica się zjednoczy"?
Foreigner napisał(a):Demurrer chodzi ci o wybory samorzadoweCiekawe rzeczy mowisz, masz jakies fajne sprawdzone zrodelka bo byloby nad czym dyskutowac. Moim zdaniem PO pojdzie do samorzadowki oddzielnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości