Deja Vu napisał(a):W piątek Debata Wyborcza.
... w której ostatecznie wystąpią :
Ewa Giza(PiS)
Artur Dąbkowski ( Samoobrona)
Piotr Zientarski ( PO)
kandydaci na Senatorów RP

j0shu4 napisał(a):Danuta Hojarska i Renata Beger to nie jest powod do dumy
Ewa Giza , Szanowna pani Ewo nie wszyscy mieszkancy powiatu i miasta maja problem ze zdrowiem psychicznym
U-S napisał(a):j0shu4 napisał(a):Danuta Hojarska i Renata Beger to nie jest powod do dumy
Ewa Giza , Szanowna pani Ewo nie wszyscy mieszkancy powiatu i miasta maja problem ze zdrowiem psychicznym
Pan Dąbkowski żadnego poparcia się nie wstydzi, był juz w kilku formacjach,ale nie lubi słowa "polityk".
Pani doktor... no cóż... nie powinna mierzyć ludzi swoją miarą.
I jeszcze jedna uwaga: do tej pory trudno sprecyzować, jakie poglądy polityczne ma radny dąbkowski, twierdzi, że centrolewicowe, ja u niego żadnych poglądów nie dostrzegam. Ślizga się, jest mało konkretny w swoich wypowiedziach i trudno cokolwiek z tej szarej masy wywnioskować. Więcej konkretów by się przydało, bo w kółko tylko na antenie słyszymy, że jest bezpartyjny, nie utożsamia się z żadną partią, itd itd. No a to co, robi przeczy jego wypowiedziom.

U-S napisał(a):j0shu4 napisał(a):Danuta Hojarska i Renata Beger to nie jest powod do dumy
Pan Dąbkowski żadnego poparcia się nie wstydzi, był juz w kilku formacjach,ale nie lubi słowa "polityk".
Pani doktor... no cóż... nie powinna mierzyć ludzi swoją miarą.
I jeszcze jedna uwaga: do tej pory trudno sprecyzować, jakie poglądy polityczne ma radny Dąbkowski, twierdzi, że centrolewicowe, ja u niego żadnych poglądów nie dostrzegam. Ślizga się, jest mało konkretny w swoich wypowiedziach i trudno cokolwiek z tej szarej masy wywnioskować. Więcej konkretów by się przydało, bo w kółko tylko na antenie słyszymy, że jest bezpartyjny, nie utożsamia się z żadną partią, itd itd. No a to co, robi przeczy jego wypowiedziom.
SatH^Raa napisał(a):sie wie pisz normalnie - omijanie autocenzora może mieć przykre konsekwencje. EmDeKa już Ci to tłumaczył, prawda? Skoro nie potrafisz inaczej dopieprzyć, jak językiem podwórkowym to chociaż nie fisiuj z jakimiś omijankami... Jak coś będzie za twarde to autocenzor powinien to automatycznie zmiękczyć.
SatH^Raa napisał(a):sie wie napisał(a):Sie wie cenzor! Tak wyszło i już. Niepotrzebny taki alarm na zwykłe, popularne i powszechne używane wyrażenie "dopieprzyć". Myślę, że jednak powinieneś analizować całość wypowiedzi. Sam też przecież nie jesteś wolny od takich wyrażeń. Skoro zabraniasz MI używać takich słów to SAM ich nie używaj. Ja też jestem forumowiczem i człowiekiem. Pozdro branoc.
Skoro to takie lekkie i powszechnie używane słowo, to po co pisałeś z wielokropkiem coś w stylu "dopie...prza"? Zwróciłem Ci tylko uwagę, żebyś tak nie robił i tyle. Jeżeli chcesz użyć zwykłego, popularnego i powszechnie używanego słowa nie musisz używać takich myków. Heh i nie bądź taki przewrażliwiony, bo moja uwaga w Twoim kierunku była podyktowana tylko tym, że masz już rysę w kartotece.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości