Klincz skosi kosmos!!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez abebe » piątek, 28 wrz 2007, 13:15

Deja Vu napisał(a):W piątek Debata Wyborcza.

... w której ostatecznie wystąpią :
Ewa Giza(PiS)
Artur Dąbkowski ( Samoobrona)
Piotr Zientarski ( PO)
kandydaci na Senatorów RP
abebe
V.I.P

Postprzez U-S » piątek, 28 wrz 2007, 17:39

Jak zadzwonił pewien pan i zapytał p.Dąbkowskiego, czy ma świadomość,że będzie popierany przez Hojarską i Beger, a jeśli ma to poleca konsultację u pani doktor (Ewy Gizy) to mało się jedzeniem nie udławiłam! :shock:
Ostatnio edytowano piątek, 28 wrz 2007, 17:57 przez U-S, łącznie edytowano 1 raz
U-S
Weteran

Postprzez j0shu4 » piątek, 28 wrz 2007, 17:55

ranking :
1.Piotr Zientarski
2.Ewa Giza
3.Artur Dąbkowski

smutne tylko to ze Piotr Zientarski jest z Koszalina i podkresla to mimowolnie na kazdym kroku co dyskwalifikuje go w oczach kołobrzeżan moim zdaniem
Artur niestety poza wytartymi sloganami ktore slysze juz po raz n-ty od kampanii samorzadowej nie powiedzial kompletnie nic , co wiecej nawrocil Radka Sikorskiego oops
Danuta Hojarska i Renata Beger to nie jest powod do dumy :wink:
Ewa Giza , Szanowna pani Ewo nie wszyscy mieszkancy powiatu i miasta maja problem ze zdrowiem psychicznym

na TVP3 w miedzyczasie obejrzalem "Spięcie" z Sebastianem Karpiniukiem i Marianem Golińskim , i po raz pierwszy przyznam ze Sebastian zmiażdzył zaczerwienionego Golińskiego
rzeczowo konkretnie zdecydowanie , szkoda tylko ze program trwal 8 minut bo to zdecydoanie za krotko jak na ładunek tej debaty
j0shu4
Moderator

Postprzez U-S » piątek, 28 wrz 2007, 18:03

j0shu4 napisał(a):Danuta Hojarska i Renata Beger to nie jest powod do dumy :wink:
Ewa Giza , Szanowna pani Ewo nie wszyscy mieszkancy powiatu i miasta maja problem ze zdrowiem psychicznym

Pan Dąbkowski żadnego poparcia się nie wstydzi, był juz w kilku formacjach,ale nie lubi słowa "polityk".
Pani doktor... no cóż... nie powinna mierzyć ludzi swoją miarą.

I jeszcze jedna uwaga: do tej pory trudno sprecyzować, jakie poglądy polityczne ma radny Dąbkowski, twierdzi, że centrolewicowe, ja u niego żadnych poglądów nie dostrzegam. Ślizga się, jest mało konkretny w swoich wypowiedziach i trudno cokolwiek z tej szarej masy wywnioskować. Więcej konkretów by się przydało, bo w kółko tylko na antenie słyszymy, że jest bezpartyjny, nie utożsamia się z żadną partią, itd itd. No a to co, robi przeczy jego wypowiedziom.
U-S
Weteran

Postprzez j0shu4 » piątek, 28 wrz 2007, 18:05

U-S napisał(a):
j0shu4 napisał(a):Danuta Hojarska i Renata Beger to nie jest powod do dumy :wink:

Pan Dąbkowski żadnego poparcia się nie wstydzi, był juz w kilku formacjach,ale nie lubi słowa "polityk".

I jeszcze jedna uwaga: do tej pory trudno sprecyzować, jakie poglądy polityczne ma radny dąbkowski, twierdzi, że centrolewicowe, ja u niego żadnych poglądów nie dostrzegam. Ślizga się, jest mało konkretny w swoich wypowiedziach i trudno cokolwiek z tej szarej masy wywnioskować. Więcej konkretów by się przydało, bo w kółko tylko na antenie słyszymy, że jest bezpartyjny, nie utożsamia się z żadną partią, itd itd. No a to co, robi przeczy jego wypowiedziom.

reasumujac twoja wypowiedz jest po prostu nijaki przezroczysty:)
prawdziwy Invisible Man :P
j0shu4
Moderator

Postprzez Vin » piątek, 28 wrz 2007, 18:39

a wlasnie ze nie, wcale nie jest przezroczysty
pieknie na solarium opalony jest
a pan byl niegrzeczny
konsultacja :lol:

spadlam jak to uslyszalam
ale juz sie podnioslam

:lol:
Vin
Uzależniony

Postprzez sara » niedziela, 30 wrz 2007, 21:56

Solarium, czy też nie - nie ważne. Każdy z nas dba mniej lub więcej o swój wygląd. Z reguły więcej niż mniej. Karpiniuk też dba o swój wygląd! Dba też o swoją psyche. Jak? Nie powiem bo sama tego doświadczyłam i było mi .... smutno! Lepper to przy nim .... Ale nie o tym chcę powiedzieć. Dąbek jest takim samym człowiekiem jak Karp i Hoc, jak Błaszcz i ... każdy inny z Kołobrzegu. Mają swoje wady, ale mają też swoje zalety!!!!!!!!!!! Przede wszystkim są z KOłOBRZEGU! Czy to za mało? Myślę, że w sam raz. A kto ma za nich wystartować? Ja? Ty? On? Czy może ktoś bardziej godny? KTO? Bo jak na razie to takiego nie widzę. Jak na razie żaden inny "godny" na listach się nie pojawił. Mało czasu? Mało zdrowia? Mało poparcia? Mało zrozumienia? Mało ... czego? Odpowiem sobie sama. Mało wszystkiego!!! Więc po prostu przestańcie narzekać i poprzyjcie tych, którzy zdecydowali się przyjmować ciosy z prawa i lewa za "ciebie i za mnie". Dajmy im szansę pokazać, że coś mogą dla naszej małej społeczności zrobić. Pomóc Tobie i mnie ....
Ja się po prostu cieszę, że jest szansa na kołobrzeskiego senatora i kołobrzeskiego posła. Nie spaprajmy tego. Niech kłócą się na górze - oni dadzą sobie radę - a MY?
sara
Dyskutant

Postprzez sie wie » niedziela, 30 wrz 2007, 22:54

U-S napisał(a):

I jeszcze jedna uwaga: do tej pory trudno sprecyzować, jakie poglądy polityczne ma radny Dąbkowski, twierdzi, że centrolewicowe, ja u niego żadnych poglądów nie dostrzegam. Ślizga się, jest mało konkretny w swoich wypowiedziach i trudno cokolwiek z tej szarej masy wywnioskować. Więcej konkretów by się przydało, bo w kółko tylko na antenie słyszymy, że jest bezpartyjny, nie utożsamia się z żadną partią, itd itd. No a to co, robi przeczy jego wypowiedziom.

Rozumiem, że przeszkadza ci, że nie dopieprza swoim kolegom z rady oraz prezydentowi. Otóż właśnie o to chodzi! Dąbkowski nie jest politykiem, ale samorządowcem! Nie interesują go koterie polityczne tylko to jak pracować dla miasta. Ja osobiście tak właśnie to odbieram. Jeśli inni mają odmienne zdanie to trudno, ale ja będę głosował za jego kandydaturą na senatora.
Ostatnio edytowano niedziela, 30 wrz 2007, 23:07 przez sie wie, łącznie edytowano 2 razy
sie wie
Rozgrzewa się

Postprzez sie wie » niedziela, 30 wrz 2007, 23:16

SatH^Raa napisał(a):sie wie pisz normalnie - omijanie autocenzora może mieć przykre konsekwencje. EmDeKa już Ci to tłumaczył, prawda? Skoro nie potrafisz inaczej dopieprzyć, jak językiem podwórkowym to chociaż nie fisiuj z jakimiś omijankami... Jak coś będzie za twarde to autocenzor powinien to automatycznie zmiękczyć. ;)

Sie wie cenzor! Tak wyszło i już. Niepotrzebny taki alarm na zwykłe, popularne i powszechne używane wyrażenie "dopieprzyć". Myślę, że jednak powinieneś analizować całość wypowiedzi. Sam też przecież nie jesteś wolny od takich wyrażeń. Skoro zabraniasz MI używać takich słów to SAM ich nie używaj. Ja też jestem forumowiczem i człowiekiem. Pozdro branoc.
sie wie
Rozgrzewa się

Postprzez sie wie » niedziela, 30 wrz 2007, 23:38

SatH^Raa napisał(a):
sie wie napisał(a):Sie wie cenzor! Tak wyszło i już. Niepotrzebny taki alarm na zwykłe, popularne i powszechne używane wyrażenie "dopieprzyć". Myślę, że jednak powinieneś analizować całość wypowiedzi. Sam też przecież nie jesteś wolny od takich wyrażeń. Skoro zabraniasz MI używać takich słów to SAM ich nie używaj. Ja też jestem forumowiczem i człowiekiem. Pozdro branoc.

Skoro to takie lekkie i powszechnie używane słowo, to po co pisałeś z wielokropkiem coś w stylu "dopie...prza"? Zwróciłem Ci tylko uwagę, żebyś tak nie robił i tyle. Jeżeli chcesz użyć zwykłego, popularnego i powszechnie używanego słowa nie musisz używać takich myków. Heh i nie bądź taki przewrażliwiony, bo moja uwaga w Twoim kierunku była podyktowana tylko tym, że masz już rysę w kartotece. :)

...aaaaach...! I co ja teraz zrobię?????????????
Wiem - pójdę spać. Pa!
sie wie
Rozgrzewa się

Postprzez sie wie » niedziela, 30 wrz 2007, 23:54

SatH^Raa napisał(a):
sie wie napisał(a):...aaaaach...! I co ja teraz zrobię?????????????
Wiem - pójdę spać. Pa!

Uwielbiam ludzi którzy koniecznie muszą mieć ostatnie zdanie. :)
Dobranoc. :papa:

papa
sie wie
Rozgrzewa się

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg