Klincz skosi kosmos!!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Messenger » poniedziałek, 12 lut 2007, 16:31

Ciekawy pomysł na formułe programu- jeden temat, i ile telefonów od razu było...
Messenger
Ważniak

Postprzez Tutmosis » sobota, 24 lut 2007, 08:50

Achaja napisał(a):nie wiem o co pytał, ale może miał ważne pytanie do zadania

jest takim samymy mieszkancem Kołobrzegu jak każdy i moim zdaniem ma również prawo pytać jako Dariusz Dodziak

PS a na marginesie to przecież Ty zrobiłeś mi wykład o tym, że nie jesteś bezstronny i dlaczego wiec czemu sie dziwisz ??
Miesiąc temu Dudziak rozdzierał szaty za to, że Przemek Gryń miał odwagę skrytykować zatrudnienie jakiegoś tam "człowieka z tytułem doktoranctwa" do mikrofonu Wolańskiego i wtedy nie przeszkadzało ci :lol:
Tutmosis
Coś tam napisał

Postprzez qrczak » sobota, 24 lut 2007, 12:14

simplicissimus napisał(a):TKK po raz kolejny udowadnia, jak bardzo jest bezstronna. Zwłaszcza jej realizator i redaktor wydania, tudzież dziennikarz - Dariusz Dudziak, który realizował Klincz 23 lutego. I jakież było moje zdziwienie, gdy o godzinie 18.27 na antenie słyszę właśnie redaktora Dudziaka, który zadaje oczywiście pytanie i oczywiście przypadkiem, na temat Bieńkowskiego. To bardzo ciekawa formuła, że pracownicy TKK, którzy realizują program, dzwonią sobie ze studia i wchodzą na antenę. Pełen profesjonalizm - moje gratulacje. Ale lepsze to, niż ustawione telefony. :twisted:

Nie no może pomyliło się Tobie :?: Obrońca bezstronności, ten który wszystkim wytyka stronniczość zadzwonił i stronnicze pytanie zadał :?: :shock:
Nie, musiałeś się pomylić. To wszystko się kupy nie trzyma. :wink:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Syriusz » sobota, 24 lut 2007, 13:21

Wysłany: Dzisiaj 12:19

--------------------------------------------------------------------------------

Tutmosis napisał/a:
Achaja napisał/a:
nie wiem o co pytał, ale może miał ważne pytanie do zadania

jest takim samymy mieszkancem Kołobrzegu jak każdy i moim zdaniem ma również prawo pytać jako Dariusz Dodziak

PS a na marginesie to przecież Ty zrobiłeś mi wykład o tym, że nie jesteś bezstronny i dlaczego wiec czemu sie dziwisz
Miesiąc temu Dudziak rozdzierał szaty za to, że Przemek Gryń miał odwagę skrytykować zatrudnienie jakiegoś tam "człowieka z tytułem doktoranctwa" do mikrofonu Wolańskiego i wtedy nie przeszkadzało ci

Czaruś?

Jak nie jak tak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Syriusz
Mistrz klawiatury

Postprzez Tutmosis » sobota, 24 lut 2007, 13:22

Daruś :lol: Może napiszesz coś sensownego?
Tutmosis
Coś tam napisał

Postprzez Semerchet » niedziela, 25 lut 2007, 08:20

No to już widzę, co nam TKK w kampanii wyborczej zafunduje.

Na rozluźnienie: proponuję, aby ów dziennikarz, o którym mowa - usuwał dźwięk podczas wypowiedzi w nieuchronnej kampanii wyborczej, w szczególności p. Bieńkowskiego i podkładał swój głos, mogą być także napisy na dole ekranu, oczywiście również autorstwa dzienniakrzy TKK. Może ktoś uwierzy , że to mówił Bieńkowski. :evil: Wszystkie chwyty dozwolone panowie "dziennikarze".

Czy Przemek Gryń jest dziannikarzem ?
Semerchet
Ważniak

Postprzez Tutmosis » niedziela, 25 lut 2007, 08:55

Gryń zdjęcia robi. Gryń grzech straszny popełnił. Miał odwagę powiedzieć co myśli do mikrofonu i to kogo. Wolańskiego!. Tego Dudi nie mógł przepuścić., Nadarzyła się okazja kopnąć Wolańskiego w kostkę. Wygląda na to że, jak inni chcą zrobić i robią paszczodźwięk to źle. Jeżeli jedyny redaktor wydania potrzebuje - to dobrze. Na marginesie; chciałem podziękować za TKK w internecie.
Tutmosis
Coś tam napisał

Postprzez qrczak » piątek, 2 mar 2007, 21:09

Uśmiałem sie dzisiaj oglądając wywody na temat delegacji. Przewodniczący komisji będzie dzwonił za granicę i się pytał ile kotletów zjedli członkowie kołobrzeskiej delegacji. Jak już zadzwoni i się dogada to niech prosi o łączenie z dietetykiem i niech się dokładnie dopyta o gramaturę poszczególnych posiłków i czy kompocik był serwowany.
Śmiech na sali, to ma chyba być nowa jakość w promocji miasta. Pięknie wpłynie dochodzenie ile czego zjadła nasza delegacja na wizerunek miasta.
Stwierdzenie radnego Kozery piękne. To o komisji archeologicznej. Brawo dla tego pana. Bardzo trafne stwierdzenie.
Poza tym dwaj panowie sami sobie gole strzelili. Jeden przyznał, że przetarg był robiony pod określoną firmę, drugi przyznał, że firma straciła ileś tam pieniędzy, trochę to podeszło działaniem na szkodę tej firmy, ale ja się tam nie znam. Dwa piękne tematy dla komisji rewizyjnej, ale panowie z komisji nic, oni musieli o kotletach. :lol:
Przy okazji wyszło na jaw, że pan wice prezydent chyba nie bardzo rozumie istotę działania wolnego rynku i zamiast kierować się kompetencjami słucha ludzi z ulicy.

Ogólnie ten program był świetny, ludzie zadzwonili, niektórzy podstawieni, ale co tam. Ja sie bardzo dużo dowiedziałem. Komisji rewizyjnej proponuję się języków uczyć.
Guten Tag, ich rufe aus Kołobrzeg an. Ich habe eine Frage. Hat unsere Stadtamt Delegation bei Ihnen etwas gegessen :?: :lol:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Semerchet » piątek, 2 mar 2007, 22:15

Nie dość , że w mieście za Prezydenta Gromka się wstydzimy to jeszcze poza granicami kraju chcą nam zrobić taki obciach.
Semerchet
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg